Haine de toamna inspirate din filmele Paramount

23 septembrie 2014

Cu o serie de costume realizate de designerul Renée April, Confessions of a dangerous mind, difuzat pe 27 Septembrie, la ora 23:15, va provoaca o revolutie in dulapul tau. Vestimentatia office nu trebuie sa fie intotdeauna plictisitoare, asa ca alege o vesta din blana artificiala accesorizata cu flori sau o bluza roz cu buline, ce pot fi combinate cu articole office, pentru un look unic.

Pentru zilele ploioase, poti alege un outfit confortabil, totusi sobru, inspirat de culorile si texturile toamnei pe o insula izolata. Propunerea noastra este un pulover crosetat, cu maneci trei sferturi impreuna cu o fusta de piele in culori inchise, precum cea purtata de Petal. Iti poti folosi imaginatia pentru a crea un outfit unic vizionand The Shipping News pe 26 Septembrie la ora 22:40.

Uneori este imposibil de ales intre estetica si utilitate. Personajul din Four Brothers, Hell, gaseste o haina ce ii place si o poarta des pentru ca haina sa devina un simbol si pentru a crea o poveste. Poti infrumuseta orice outfit daca il accesorizezi cu un articol vintage pastrat in familia ta de-a lungul multor generatii. Pentru idei ce iti vor aduce o nota de rebeliune in dulap, arunca o privire spre costumele purtate de actorii din Four Brother, marti, 23 septembrie, la ora 22:40.

Ureaza-le bun venit zilelor de toamna la birou purtand haine minunate, nu doar pentru a face o impresie buna ci si pentru a te simti confortabil si gata pentru o zi plina.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram