Evadeaza din cotidian si joaca Escape Room in Bucuresti la Cryptex

20 februarie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Cryptex este locul care îi provoacă pe cei care îndrăgesc lumea jocurilor intuitive și strategice la un nou tip de a petrece timpul liber. Dacă sunteți competitivi, plini de imaginație și aveți o dorință acerbă de a descoperi noi lucruri, luați-vă prietenii și jucați Escape Room la Cryptex în București.

Ce este jocul Escape Room de la Cryptex?

Escape Room este un joc al cărui dorință este de a pune la încercare intuiția, imaginația și spiritul de echipă a participanților la acesta. Regulile Escape Room de la Cryptex va sunt detaliate urmand acest link, dar in mare masura sunt simple: într-o cameră aparent simplu de analizat, există tot felul de ghicitori, indicii, piedici și pași de urmat pentru a descoperi cheia finală, care te ajută să evadezi din camera respectivă. Scopul jocului este să măsoare cât de bine se pot concentra participanții la el, cum aceștia se descurcă în deslușirea anumitor ghicitori deloc foarte simple și, bineînțeles, cum ajung la rezolvarea unui mister.

escape room cryptex

Camerele sunt astfel aranjate încât oricine să își descopere capacitățile unui adevărat explorator al unei lumi pline de capcane și ghicitori!

Te simți capabil? Atunci profită de prețurile mici la Escape Room de la Cryptex

Cryptex îți oferă șansa de a juca Escape Room în București și la prețuri avantajoase. Astfel, prețul pentru doi adulți este de 40 RON/persoană, pentru 3-5 adulți de 35 RON., iar pentru elevi și studenți de 30 de RON, între orele 10.00 - 17.30, de luni până vineri. Daca sunteti interest puteti face rezervare direct pe www.cryptex.ro si puteti vedea si cameral disponibile.
Pentru cei care își doresc să își petreacă timpul liber într-un spațiu plin de relaxare, bună-dispoziție și să aibă parte de recreere și de un loc în care să iasă din rutina cotidiană, atunci Escape Room este soluția ideală. În familie, cu prietenii sau cu colegii de serviciu, puteți să vă bucurați de prețurile avantajoase ale acestui joc inovativ.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram