Echipa Gold Arena duce pasiunea pentru fotografie la un alt nivel

20 iunie 2017
Autor:
WEBDESK

In ceea ce priveste arta, fotografia este un mediul relativ nou, care dateaza de aproximativ 200 de ani. In doar doua secole, aceasta arta a dat nastere unui numar impresionant de stiluri. In functie de stilul pe care il doriti, echipa Gold Arena este pregatita sa raspunda afirmativ cererilor dumneavoastra, transpunand povestea evenimentului organizat in cadre calitative, speciale, pline de incarcatura emotionala.

In sectiunea "fotografie" a website-ului Gold Arena veti descoperi numeroase stiluri de fotografii, cele mai importante fiind detaliate in randurile care urmeaza.

Fotografia de nunta

Pusa pe un piedestal, fotografia de nunta a evoluat constant in ultimii ani, crescand atat ca tendinta, cat si ca forma de arta. Fotografiile de nunta sunt complexe, deoarece ele surprind evenimentele dintr-o singura zi, astfel ca este important ca fiecare dintre ele sa surprinda un moment temporal unic din acea zi deosebita.

Modul in care un fotograf realizeaza documentatia in cadre a unui zile atat de importante este determinant pentru experienta sa in domeniu, fotografia pentru nunta fiind una dintre cele mai solicitate in aceasta meserie.

Fotografia tip portret

Fotografia tip portret poate fi utila intr-o varietate de proiecte, fie de natura comerciala, fie de factura politica. Fotografia tip portret ofera spectatorilor sansa de a se conecta la subiectul cadrului imortalizat. Spre deosebire de fotografia de produs, cu scop publicitar, subiectul unui portret poate fi facut sa arate impecabil sau, din contra, poate fi surprins intr-o ipostaza cat se poate de naturala. Portretul poate include doar chipul sau intregul corp al subiectului, avand rolul de a evoca o sumedenie de emotii si mesaje.

Capturarea starii si a expresiilor oamenilor este un subiect interesant pentru fotografii de toate varstele, dupa cum afirma membrii echipei Gold Arena. Imaginile apropiate sau portretele corporale sunt intalnite deopotriva in acest stil, desi in mod obisnuit fata este considerata a fi simbolul unei astfel de fotografii. In acest caz, rolul fotografului este acela de a influenta pozitiv starea de spirit a subiectului, asigurandu-se totodata ca rezultatul va fi focalizat pe trasaturile care confera unicitate, respectiv ochii sau liniile care incadreaza chipul.

Fotografia de produs

Asa cum probabil va asteptati, fotografia de produs se incadreaza in registrul comercial al spectrului de fotografie, acest stil fiind utilizat de marci, persoane independente, intreprinderi mici si mari, dar si alte companii care comercializeaza produse sau servicii. Fotografiile publicitare sunt utilizate pe mai multe platforme, mai ales ca proiectarea produselor in mediile sociale devine o practica din ce in ce mai populara.

Conform studiului intreprins de Gold Arena, incepand cu anul 2015, majoritatea marcilor de top au inceput sa utilizeze Instagram in scopuri de marketing, iar solicitarile pentru fotografiile de produse au devenit din ce in ce mai multe.

Fotografia de concert

Fotografia de concert este un subgen al fotojurnalismului, ce are ca obiect documentarea spectacolelor de muzica live ale unor trupe sau muzicieni. Mediul de lucru este unul dezavantajos pentru un fotograf prin prisma ariilor intunecate, a luminilor care se schimba rapid si a multumii care se misca intr-o maniera frenetica. Astfel, in opinia echipei Gold Arena, competenta tehnica devine o cerinta mai mult decat solicitata pentru realizarea unei fotografii reusite de concert.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram