Doua premii Emmy pentru The Colbert Report insa Jimmy Fallon a sustinut discursul final

1 septembrie 2014

Cand gazda emisiunii, Stephen Colbert, a urcat pe scena pentru a primi premiul, acesta a felicitat echipa pentru cele doua premii obtinute. In cadrul ceremoniei, dupa ce Gwen Stefani a anuntat castigatorul, insa a pronuntat gresit numele emisiunii, Jimmy Fallon i-a luat premiul lui Colbert, in gluma. Pentru ca Stephen este recunoscut pentru spontaneitatea sa, a intrat in jocul lui Jummy Fallon si i-a soptit acestuia ce discurs sa tina In locul sau.
Intregul moment a fost unul foarte comic, deoarece Fallon a multumit familiei lui Colbert, iar abia apoi i-a permis acestuia sa sustina discursul real, in care acesta a multumit Comedy Central si a mentionat cat de bine a fost sa fie gazda emisiunii in ultimii noua ani.
Colbert Report are drept punct de plecare emisiunea Daily Show cu Jon Steward, difuzata in Romania de Comedy Central Extra si parodiaza toate conventiile unei televiziuni de stiri, in special vedetele talk-show-urilor politice.
Emisiunea are si o multime de elemente care o face unica si interesanta, cum ar fi faptul ca biroul lui Stephen din platou ascunde o usa secreta, utilizata pentru a ascunde oameni si chiar o gaina. Inainte ca usa sa fie instalata, patru oameni ar fi putut sta sub biroul acestuia.
Un alt lucru interesant legat de emisiune este faptul ca producatorii permit accesul cainilor in birou si de cele mai multe ori exista chiar o haita de catei prezenta in platou.
Daca v-ati intrebat cum sunt glumele din emisiune scoase in evidenta in scenariu, veti fi surprinsi sa aflati ca acestea sunt marcate in text cu semnul dolarului. Initial, echipa a ales sa utilizeze aceasta metoda pentru a repera mai usor glumele, pentru ca semnul dolarului nu este foarte utilizat in astfel de situatii. Pe masura ce a trecut timpul, scenaristii au denumit aceasta metoda “Funny is money”, mai exact “Banii sunt amuzanti”.
The Colbert Report poate fi urmarit in Romania pe Comedy Central Extra, de luni pana vineri, la 21:15.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram