Dorina Florea TVR1 : Sunt o norocoasa

21 octombrie 2014
Autor:
Woman2Woman

In copilarie, Dorina Florea si-ar fi dorit sa ajunga avocat, profesor sau psiholog, dar primul ei job a fost cel de reporter de teren la o televiziune. Chiar daca nu si-a dorit mereu sa fie jurnalista, la sfarsitul primului an de facultate a ajuns intr-o televiziune si drumul i-a fost pecetluit. Si-a inceput cariera jurnalistica in primul an de facultate, atunci cand, dupa o practica de numai doua saptamani, a fost angajata ca reporter de teren.

De atunci, simte ca face exact ceea ce ii place si se simte extrem de norocoasa pentru asta.
“Cand am primit primul meu salariu, mi-am dat seama ca sunt platita pentru o munca pe care o vedeam ca pe un hobby, ca pe un lucru pe care il faceam din placere. Nici dupa 10 ani nu m-am obisnuit cu ideea ca am un loc de munca. Nu spun niciodata ca ma duc la serviciu. Nu stiu daca e bine sau rau, dar inca nu-l pot asocia cu un loc de munca. Sunt o norocoasa, mai primesc si bani pentru asta.”

Cu toate ca ceea ce a obtinut pana acum in cariera e ceea ce si-a dorit si a reusit sa transforme un hobby intr-o cariera, Dorina recunoaste ca apar moment difice si piedici in fiecare zi.

“Absolut in fiecare zi. In acest domeniu lucrurile nu sunt niciodata la fel. In fiecare zi, in fiecare minut, in fiecare clipa, se intampla lucruri neprevazute. Important este insa ca situatiile delicate sa fie depasite discret si cu multa eleganta, dar mai ales, fara ca cei care ne privesc sa simta ca ceva nu este in regula.”
Intrebata daca se considera o femeie de succes, Dorina Florea a marturisit ca se considera o femeie… fericita!

Citeste interviul integral aici.

Dorina Florea (jurnalist TVR1) va modera conferinta “Femei de cariera”, organizata de Woman2Woman.ro joi, 23 octombrie.

Sponsori principali: Amaltea si Rezistenta Online.

Partener logistic: SaladBox

Sponsori secundari: Active Center, Activia, Ammauri.ro, Catena, DP Collection, Gandestesanatos.ro, Himalaya Herbals, LadyFit, LaRedoute, Piatra Online, Tramp Travel Holidays International

Parteneri media: Business24, BusinessWoman, eva.ro, Garbo, LivePR, Mujer, Ziarul Ring, Theatre Acting Club, Ziare.com, Manager Express, Romania libera, Casa mea, Bebelu.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram