Danssa Studio iti propune un stil de viata activ Danssa Studio iti propune un stil de viata activ Dansul: hobby de toamna

28 septembrie 2016

Invatand alaturi de partener dansuri de societate precum vals, vals vienez, tango, rumba, salsa, samba, redescoperim pasiunea ce ne uneste si ne relaxam la finalul unei zile obositoare de munca. La fel de indicat este acest hobby si pentru cei care isi doresc sa isi recapete increderea in sine sau pentru cei care vor sa socializeze cu persoane cu care impartasesc aceleasi pasiuni.

”Sunt de parere ca oricat de incarcata ne-ar fi agenda, pentru sanatatea noastra fizica si psihica trebuie sa identificam acele activitati care sa faca din miscare o placere, iar apoi sa le alocam timpul necesar. Unul dintre motivele pentru care iubesc dansul este faptul ca incurajeaza viata activa! Pentru ca sezonul ploios tocmai s-a instalat, recomand exersarea unor pasi de jitterbug sau swing care vor alunga monotonia zilelor de toamna. In scurt timp descoperi ca dupa ce inveti primul pas, urmatorii vin natural!” a declarat Mirel Roman, fondator Danssa Studio.

Pe termen lung, o viata activa prin dans nu numai ca ajuta la mentinerea sanatatii, dar este si un real ajutor in corectarea posturii corpului. Pe langa activitatea fizica, dansul este o combinatie perfecta intre interactiunea sociala si stimularea mentala. Astfel, Danssa Studio, cel mai elegant studio de dans din Bucuresti, este solutia ideala pentru a te mentine in forma si a evada din cotidian. Cursurile individuale si flexibilitatea programului de studiu sunt atuuri cu care Danssa Studio vine in intampinarea cursantilor.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram