Cum este sa fii adult si sa locuiesti in continuare cu parintii? Afla in noul serial de comedie difuzat la Comedy

7 noiembrie 2014

Actiunea din The Millers se petrece in Leesburg, Virginia, unde Nathan Miller este un reporter de televiziune, iar sora sa, Debbie, detine un studio de yoga, dar si un restaurant vegan impreuna cu sotul sau Adam. Serialul incepe cu parintii celor doi, Tom si Carol Miller, care revin din vacanta. Atunci, Nathan ii informeaza ca a divortat de cateva luni de sotia sa, Janice. Inspirat de acest lucru, Tom, tatal sau, ii raspunde printr-un divort de mama sa, Carol, si astfel incheindu-si casnicia de 45 de ani. Tom se muta cu Debbie si Adam in timp ce Carol de muta cu Nathan, iar ambii parinti isi terorizeaza copii.
Prin urmare, personajul principal, Nathan Miller, proaspatul divortat, se trezeste in mijlocul unei crize neasteptate in familie. Puteti afla mai multe despre The Millers in acest promo special: http://youtu[.]be/ERE2Iy27TDA.
“Mereu mi-a placut sa joc personaje care sunt cumva disfunctionale, le gasesc mult mai interesante, mai apetisante, este ceva ce ma atrage la ele. Personajele simple, stereotipurile, tind sa fie plictisitoare si nu ma atrag la fel de mult.”, spune Will Arnett, actorul principal din show, intr-un interviu special.
Acesta adauga: “Este un serial in care ne putem regasi. Oricine urmareste acest serial poate intelege ca toti avem ceva defect. Toti avem ceva care nu functioneaza cum trebuie in viata noastra, dar si lucruri care merg foarte bine”.
Nu rata un nou serial de familie la Comedy Central Extra, incepand cu 9 Noiembrie, de la ora 21:10.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram