Crowne Plaza Bucharest lanseaza restaurantul Citronelle ca parte a programului de susținere a unui stil de viața urban și sanatos

27 august 2014

Bazat pe conceptul “market to table”, restaurantul Citronelle oferă clienților preparate din alimente fresh și sănătoase, achiziționate direct de la producătorii locali.
“Citronelle reprezintă o experiență unică de relaxare, care îmbină perfect mâncarea rafinată și sofisticată cu stilul de viață sănătos al clienților noștri. Echipa noastră de bucătari profesioniști, împreună cu mine, transformăm fiecare preparat din meniu într-o adevărată artă culinară. Datorită experienței mele de 15 ani, obținută în urma călătoriilor în toată lumea, din San Francisco, New York, până în insulele Hawaii și Lion, am conceput un meniu complet nou cu o abordare proaspătă și vibrantă care să răspundă gusturilor gastronomice ale celor mai exigenți oaspeţi. Toate ingredientele sunt achiziționate direct de la producatorii locali, încadrându-se perfect în conceptul de market to table a noii locaţii”, declară Ashlie Dias, Executive Chef Crowne Plaza Bucharest.
Meniul noului restaurant Citronelle cuprinde rețete rafinate și este bazat pe salate proaspete, legume, pește și fructe de mare. Aici, clienții pot savura una din limonadele noastre homemade împreună cu preparate signature Citronelle: Tartar de ton cu alge marine, mușchi de vită « Sizzler » sau Șnitzel vienez. Restaurantul are un design rustic-elegant și o capacitate totală de 86 de locuri (32 de locuri în interior și 54 de locuri pe terasă), fiind un omagiu adus agricultorilor locali şi stilului de viaţă sănătos. Terasa Citronelle este amenajată în grădina Crowne Plaza, cu o suprafaţă de 4,000 mp, umbrită de pini şi pomi fructiferi. Restaurantul beneficiază şi de o parcare cu o capacitate de 90 de locuri.
Lansarea noului restaurant a venit în completarea strategiei globale Crowne Plaza de a susţine şi promova un stil de viaţă urban şi sănatos. Crowne Plaza Bucharest umărește să le ofere clienților servicii rapide și eficiente care să corespundă cu stilul de viață activ și, în același timp, sănătos al oaspetelui acestui lanţ internaţional. Din strategie mai fac parte și trei concepte noi: fast & fresh, completely connected și energy essentials. Astfel, Crowne Plaza Bucharest propune conceptul fast & fresh ce presupune includerea în meniu a patru preparate rapide și sănătoase pentru ca oaspeții să își poată continua stilul de viață sănătos și în timpul călătoriilor. Conceptul completely connected pune la dispoziția clienților trei prize în fiecare cameră și încărcătoare pentru telefoanele mobile sau alte dispozitive cel mai des utilizate, susținând importanța unei conexiuni continue la noua tehnologie. În plus, conceptul energy essential include gustări sănătoase disponibile la mini-bar și un loc special amenajat în lobby care conține apă, fructe din partea casei, hărți cu trasee pentru jogging și prosoape, facilitându-le oaspeților continuarea rutinei zilnice.
Cele trei servicii vor susține, începând de la 1 septembrie, noul restaurant Citronelle bazat pe conceptul market to table.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram