Cosmar sau o viata de basm Cum ar reactiona vedetele daca ar fi nevoite sa locuiasca cu parintii din nou?

8 ianuarie 2015

Alexandru Constantin - prezentator TV
“Locuiesc singur de la 19 ani, atunci cand m-am mutat in Bucuresti. Nu as mai putea locui cu parintii. Daca as fi nevoit, probabil as rezista o luna. Asta pentru ca imi este tot timpul dor de ei. Am destul de multe tabieturi si reguli acum. Imi place sa-mi beau cafeaua in liniste si fac majoritatea lucrurilor noaptea. Atunci gatesc, fac curatenie etc. Ar fi foarte greu de suportat pentru o persoana care are un program diferit de viata.
Florin Grozea - muzician- HiQ
"Daca as fi nevoit sa ma intorc acasa, cu parintii, prima regula ar fi sa ne facem un program strict, respectat de toata lumea. E greu de spus cum m-as descurca daca nu am avea reguli de convietuit, acum dupa 18 ani de cand am plecat de acasa, desi tocanita de cartofi ar fi o revenire spectaculoasa in viata mea. Si orele de somn trebuie modificate, nu mai cred ca pot sa ma culc la comanda :-)"
Tiberiu Jakab, Vania (OK Corral)- DJ si producator muzical
“Stop-cadru: Tiberiu Jakab, 32 de ani, DJ si producator, locuiesc cu parintii, ma pierd cu orele in lumi virtuale. Omor tigri, omor gandaci, omor extraterestri, omor zombii si plante, uneori mai si ajut cate un personaj virtual cu trei maini, trei picioare sau trei tate. Cand suna telefonul ma intorc la realitate, dar nu-mi iese de fiecare data. Uneori raman prins intre doua lumi, iar cand ma suna mama imi vine sa raspund speriat: "Da mami, termin acum temele, da mai lasa-ma te rog inca 15 minute."
Cristina Cioran - actrita
“Din fericire mama vine des in vizita si imi face placere de fiecare data. Dar sa mai locuim impreuna? Nu stiu ce sa spun. Daca am fi nevoiti, de ce nu, mi-ar face placere, as fi din nou copil, adica i-as pasa toate responsabilitatile casei... gatit, calcat, curatenie; atat cat m-ar lasa sufletul sa faca doar ea. Mama mea este foarte de treaba si cred ca am fi ca surorile, fiecare cu treaba ei. Nu cred ca m-ar intreba la ce ora vin acasa sau la cat plec.”
Acasa cu parintii sau nu, traieste experienta “locuitului cu parintii” prin ochii eroilor din “The Millers”. Nathan Miller (interpretat de Will Arnett) de abia astepta sa se bucure de beneficiile vietii de burlac dupa recentul divort de sotie, insa nimic nu este cum se astepta pentru ca parintii lui hotarasc sa se desparta dupa 43 de ani de casnicie si decid sa se mute in casele copiilor lor.
Ca sa aflati cum se vor desfasura lucrurile nu pierdeti noile episoade din The Millers pe Comedy Central Extra in fiecare duminica la ora 22:10. Veti rade cu pofta! Iar daca se intampla sa ratati cate un episod, il puteti revedea in reluare joia si sambata, tot de la 22:10.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram