Comedy Central Extra Programul noilor filme

7 iulie 2014

Accidentally On Purpose (duminica, la ora 19:55 şi lunea, la ora 21:45 în Iunie / duminica, la ora 19:50 şi lunea, la ora 21:45 în Iulie ) pe canalul Comedy Central Extra

Billie, critic de film, este supraviețuitoarea unei despărţiri de şeful ei fermecător, James. Aşteptând un copil cu Zack, “băiatul jucărie”, cei doi iau hotărârea de a trăi împreună platonic. Olivia, prietena lui Billie și Abby, sora mai mică a acesteia, care este şi căsătorită, îi oferă lui Billie propriile lor sfaturi și încurajări. În momentul în care Zack și prietenii lui, inclusiv Davis, încep să transforme locuinţa într-o casă a băieților, Billie nu este sigură dacă ea trăiește cu un prieten, un coleg de cameră, sau dacă are doar un alt copil de crescut.

Jenna Elfman este cunoscută pentru rolul principal din serialul “Dharma & Greg”, pentru care a câştigat Globul de Aur, trei nominalizări la Premiile Emmy şi două premii TV Guide. Jenna s-a născut şi a crescut în Los Angeles, oraş în care locuieşte şi în prezent împreună cu soţul ei, Bodhi Elfman şi cu băiatul lor, Story Elias. Ea joacă rolul lui Billie în serialul Accidentally on Purpose, ce poate fi vizionat pe canalul CCX.

Out of Practice (4 episoade în fiecare duminică, la ora 21:10, în luna iunie / 4 episoade în fiecare duminică, la ora 21:05, în luna iulie) pe canalul Comedy Central Extra

Out of Practice este o comedie care are în centrul său o familie de medici: Ben, un consilier care nu este considerat de către familie ca fiind medic, fratele său, Oliver, un chirurg plastician chipeş și sora lor, Regina, care lucreaza la urgenţe. Părinţii lor, Steward, medic gastroenterolog şi Lydia, medic cardiolog, trec printr-un divorţ. În timp ce cariera Lydiei a eclipsat ideea de a fi “fosta soţului”, Steward se întâlneşte cu asistenta sa, Crystal, care este, de asemenea, pacienta lui Oliver. Cu tot haosul creat, Ben pare a fi singurul demoralizat.

Comedia aduce în prim plan personaje interesante precum Ben Barnes (jucat de Christopher Gorham), personajul principal şi cel mai tânăr dintre fraţi. Fiind consilier matrimonial şi singurul cu o meserie diferită faţă de ceilalţi, restul familiei îl priveşte ca pe un medic inferior. Oliver Barnes (Ty Burrell), fratele lui Ben, este un chirurg plastician egocentric şi afemeiat. Sora lor, Regina Barnes (Paula Marshall), este o lezbiană de meserie medic, care, la fel ca şi Oliver, este îndrăgostită de femei atractive.

Comedia a fost nominalizată de către Casting Society of America la Premiile GLAAD Media, în anul 2006, la categoria “Serie remarcabilă de comedie”, iar în 2006 a fost nominalizată la Premiile Primetime Emmy.

Episoade noi din serialul The Colbert Report (de luni până joi, la ora 21:15) pe canalul Comedy Central Extra

Comedianul Stephen Colbert face comentarii pline de umor legate de problemele mari cu care se confruntă Statele Unite și restul lumii, nelipsind din aceste comentarii spiritul său patriotic care îi caracterizează fiecare pas. The Colbert Report parodiază ştirile radio şi TV, concentrându-se pe stilul de zi cu zi al serialului The Daily Show.

Stephen Colbert este un umorist politic, scriitor şi comedian, fiind implicat şi în televiziune, ca actor sau prezentator. A fost ales să-l urmeze pe David Letterman pe canalul CBS din 2015. Stephen a fost inclus în Top 100 al celor mai influenţi oameni în 2006 şi 2012. Cartea sa, “I am America” (“Eu sunt America”) a fost numărul 1 pe lista de bestsellere a New York Times.

Episoade noi din The Daily Show (de luni până joi, la ora 20:45) pe canalul Comedy Central Extra

The Daily Show poate fi vizionat în fiecare zi de la ora 20:45 pe canalul Comedy Central Extra, împreună cu selecţia de filme pentru luna iunie. Show-ul prezintă într-o manieră amuzantă cele mai recente ştiri găzduite de către Jon Stewart, unul dintre câştigătorii premiilor Emmy. În afară de aceste ştiri, show-ul conţine secvenţe realizate de corespondenţi şi interviuri cu celebrităţi şi personalităţi politice. De asemenea, o ediţie nou nouţă a The Daily Show Global Edition va fi difuzată vinerea la 20:45.

Jon Stewart este un renumit actor, autor, comedian şi producător TV pentru The Daily Show. Popularitatea sa şi a show-ului a adus 19 premii Emmy. El are o activitate complexă – a găzduit ediţiile 78 şi 80 a Premiilor Academiei, fiind şi co-autor al cărţii “America”, un bestseller în SUA în anul 2004. Alăturaţi-vă lui Jon Stewart şi echipei sale pentru a vedea partea satirică a ştirilor şi a afacerilor curente din întreaga lume, pe canalul Comedy Central Extra.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram