Cinci gesturi romantice inspirate de filmele Paramount

22 septembrie 2014

Acum esti indragostit, iar afectiunea reciproca pe care o traiesti iti aduce nu numai bucurie, ci si putin curaj. Sa va petreceti timpului impreuna este tot ce vrei si visezi sa adormiti impreuna pe aceeasi canapea. A imparti perna si patura cu persoana iubita este gestul corect. Personajele din Boomerang, Marcus si Angela, iti vor dovedi ca acesta este primul pas al unei povesti frumoase. Nu rata Boomerang pe 24 septembrie, la 22:40, la Paramount.
Iubirea inseamna comunicare, iar o multime de mesaje si apeluri telefonice sunt reteta zilnica. Poti recunoaste o persoana fericita prin felul in care ii stralucesc ochii atunci cand vorbeste la telefon. Daca doresti sa iti surprinzi persoana iubita, un simplu telefon intr-un moment neasteptat poate fi un gest magic. Daca nu esti sigura de asta, arunca doar o privire la Everybody’s fine pe 19 septembrie la 22:40, iar zambetul lui Amy te va convinge.
Uneori, trecutul va pune unele obstacole in fata noii tale relatii. Un apel de la miezul noptii de la o persoana din trecut te poate face sa iti pui intrebari. Pentru a evita aceasta situatie, lasa trecutul in urma si alege sa ii dai o sansa unei alte persoane. Este timpul potrivit pentru a striga in gura mare ca vrei un nou inceput. Mike, persoanajul principal din Swingers, o sa iti demonstreze ca aceasta e cea mai buna alegere pe 21 septembrie, la Paramount Channel.
Relatiile nu sunt mereu usor de gestionat, astfel ca, dupa momentele grele, cel mai romantic gest este o privire catre trecut plina de blandete si calm si gata de a merge inainte cu incredere. Aceasta este o lectie foarte importanta, usor de invatat din 2 Days on the Valley, pe 20 septembrie, la Paramount Channel, de la ora 23:00.
In timp ce oamenii reci cred ca gesturile romantice sunt legate de cadouri sau declaratii pline de cuvinte mari, cei fericiti stiu ca exista posibilitati infinite pentru ca un gest mic sa devina un gest romantic.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram