Cele mai mici preturi escape rooms in Bucuresti le gasesti la Cryptex ro

2 martie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Cryptex este unic in Romania in ceea ce priveste jocul escape rooms! El dispune de cateva variante de joc ale camarelor escape rooms care iti vor oferi distractie, suspans, competitivitate, mult mister si posibilitatea de a-ti masura inteligenta si de a-ti descoperi noi abilitati! In plus, la Criptex vei fi intampinat cu ele mai mici preturi escape rooms in Bucuresti, intrucat acesta isi doreste sa ii multumeasca in permanenta pe cei care doresc sa rezolve enigmele celor doua misterioase camere : Casa Conspirativa si Anonymous-we are legion!

Preturi escape rooms in Bucuresti la Cryptex in functie de zile, interval orar si numarul de persoane!

Cryptex dispune de o oferta de preturi escape rooms in Bucuresti in functie de zilele si orele in care doresti sa rezervi una dintre misterioasele camere in care vei intra alaturi de prietenii tai pentru a dezlega misterul si demonstrand ca impreuna faceti o echipa pe cinste! Preturile escape rooms in Bucuresti variaza si le poti vedea pe larg aici, astfel ca de luni pana vineri in intervalul fusului orar 10:00-17:30 costul de rezervare este de 40 Ron/persoana pentru echipe de 2 persoane si 35Ron /persoana pentru echipe de 3-5 persoane. Intre orele 17:30 - 22:00 preturile vor fi 50ron/persoana pentru echipa de doi si 45 Ron/persoana pentru echipe cu un numar mai mare. Cu cat gasca ta de prieteni este mai mare, cu atat preturile escape rooms vor fi mai mici. De asemenea, camerele escape rooms in Bucuresti sunt deschise si Sambata, cat si Duminica, preturile fiind fixe in intervalul de functionare 10:00 -23:30 !

Oferte de preturi escape rooms in Bucuresti pentru studenti!

Cryptex dispune de oferte de preturi la escape rooms in Bucuresti pentru studenti sau elevi. Locatia Cryptex se regaseste la adresa strada Occidenului, nr.33, sector 1 iar de luni pana vinere in intervalu 10:00 - 17:30 costul de rezervare a uneia dintre misterioasele rooms escape este de 30ron/persoana! Pentru a fi sigur ca vei intra impreuna cu gasca ta in camerele escape rooms, acceseaza pagina www.cryptex.ro pentru a face o rezervare rapida! Multe alte informatii iti vor fi oferite pe pagina web, unde vei putea revedea lista de preturi pentru escape rooms in Bucuresti - cel mai incitant joc al misterelor!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram