Cele mai amuzante erori din filmele Paramount

20 august 2014

Vara inseamna libertate si posibilitați fara efort, timpul in care recreerea si nonsalanta se intalnesc si cer divertisment de calitate. Dar, pentru o experiența completa de divertisment, va prezentam unele dintre cele mai amuzante greseli din filmele preferate de pe canalul Paramount.

Una dintre erorile infatisate este preluata din filmul The Emperor’s Club (poate fi vizionat vineri, 29 august, la ora 22:40, pe canalul Paramount), unde este prezentat un profesor idealist care incearca sa indrepte comportamentul unui elev care persista in greseli.
In secventa in care elevii din The Emperor’s Club sunt prinsi incercand sa faca baie dezbracati intr-un rau, o calugarita poarta acoperamantul specific (capul acoperit cu voal traditional), dar are o fusta a carei lungime se opreste deasupra genunchilor. Niciodata nu poti vedea o calugarita purtand o astfel de combinatie. Insa imbracamintea calugaritei nu este singura eroare amuzanta legata de haine care se regaseste in film. Cand fetele se dezbraca de tricouri pentru a face baie in rau, se poate observa un sutien Victoria Secret – un sutien de la momentul in care filmul a fost facut, si nu din perioada de timp prezentata in film.
Cateodata, nu doar hainele vin din viitor, ci si masinile: chiar daca actiunea din The Emperor’s Club este plasata in anii ’70, se pot observa pe parcursul filmului masini din anii ’80.
Un alt film ce contine erori amuzante este Hollywoodland (poate fi vizionat sambata, 21 august, la ora 00:35, pe canalul Paramount), unde George Reeves, starul din The Adventures of Superman, este gasit mort in casa sa. Politia doreste sa inchida cazul, luand in considerare sinuciderea. Louis Simo, un detectiv privat, preia investigatia si incearca sa afle cine a apasat pe tragaci.
Totusi, background-ul actiunii filmului poate provoca unele rasete: actiunea se petrece in anul 1959, epoca de aur a televiziunii, dar in background-ul filmului Hollywoodland se pot observa antene de televiziune. In schimb, in fotografiile cartierelor din perioada respectiva nu exista antene de televiziune vizibile pe acoperișurile caselor.
Nu in ultimul rand, cele mai cunoscute greseli sunt “erorile false”. Un bun exemplu poate fi observat in filmul Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events (poate fi vizionat duminica, 20 august, la ora 20:40, pe canalul Paramount), care spune povestea a trei copii ce sunt adoptati de verisorul lor dupa ce parintii lor au murit intr-un incendiu. Acesta planuieste in secret sa fure averea parintilor copiilor adoptati.
In presupusul bilet de adio al matusii Josephine, greșelile ei gramaticale nu sunt, de fapt, erori. Ea a inclus intentionat greseli de ortografie pentru a le folosi drept cod pentru Klaus. De asemenea, ea utilizeaza des "it’s" in loc de "its", ceea ce nu reprezinta un indiciu. Cu toate acestea, este de ințeles faptul ca prin abuzul de "it’s" si "its" s-a urmarit obtinerea atentiei copiilor ei pentru a descoperi adevaratul inteles.
Erorile din filme sunt intotdeauna o sursa de amuzament, iar un film nostim te va ajuta sa gasesti greselile preferate din filme.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram