Bufet de dulciuri tematic in Constanta prajituri delicioase si aranjamente personalizate

20 octombrie 2016

Daca doresti sa dai o pata de culoare la nunta, botez, petrecere copii, aniversari, evenimente corporate, banchete, lansari de produse, si alte evenimente cu caracter public, dar si sa iti rasfeti invitatii printr-o degustare de dulciuri alese, atunci ai ajuns unde trebuie, pentru ca Bijoux Events Constanta impreuna cu tine va realiza povestea evenimentului si o va transpune in realitate prin intermediul candy bar-ului dumneavoastra.
Fie ca il numim candy bar sau bufet de dulciuri Constanta vorbim despre cea mai dorita parte a unui eveniment de pofticiosii declarati, dar si de cei care nu o recunosc. Preluat din traditia americana in toata splendoarea lui, "the sweet corner" este cel care sparge gheata la nunti, botezuri, majorate, mese festive, aniversari si petreceri de orice fel in Constanta.
Cand organizati un eveniment mare precum o nunta sau un botez in Constanta, o aniversare sau o petrecere pentru copii, chiar un banchet sau o petrecere corporate in Constanta trebuie sa luatin calcul si dulciurile pentru invitati! Dulciurile sunt o parte la fel de importanta ca si mancarea sau bautura la evenimente in Constanta! O modalitate de a pune la dispozitie dulciurile pentru invitati este un candy bar de dulciuri si fructe tematic in Constanta.
Candy bar Constanta poate fi o combinatie perfecta intre fructe si prajituri gustoase asezate armonios pe un bufet care va sta la dispozitia invitatilor! Fructele vor fi alese de dumneavoastra: kiwi, capsune, banane, citrice aromate, mango, pepene galben si rosu si alte fructe delicioase, iar prajiturile sunt alese dintr-o varietate mare dintre cele potrivite unui candy bar Constanta.
In Constanta, un candy bar tematic include decoratiunile specifice, iar prajiturile principale din care este alcatuit sunt: briose si mini-briose tematice personalizate cu pasta de zahar, mini-eclere si macarons colorate, mini-tarte rotunde sau barcute umplute cu fructe si cu crema de ciocolata sau vanilie, Prajituri diverse taiate in diferite forme, biscuiti fragezi cu unt si personalizati cu crema si pasta de zahar, mousse de ciocolata neagra sau alba, tiramisu delicios cu mascarpone si piscoturi insiropate in cafea, jeleuri, acadele, marshmallows, bombonele colorate si alte dulciurele.
Se poate realiza candy bar si bar de fructe in Constanta pentru nunta, botez, petreceri copii, aniversari, evenimente corporate, banchete, lansari de produse, si alte evenimente cu caracter public. Realizare candy bar si tort personalizat se realizeaza in Constanta, Mamaia, Mangalia, Cernavoda, Medgidia, Tulcea, Valu lui Traian, Techirghiol, Navodari, Eforie Sud, Eforie Nord, Ovidiu, Murfatlar si celelalte localitati din judetul Constanta si Tulcea. Pentru un candy bar tematic in Constanta va invitam sa ne contactati la 0762838354.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram