Biciclete copii Modele pentru fete si baieti

3 aprilie 2017

In ziua de azi, bicicleta, fie ea pentru adulti sau copii, a reinceput batalia pentru a-si intra in drepturi, ca mod de transport ecologic, antrenant si distractiv. Echipa magazinepentrucopii, va va oferi, pe parcursul a citorva episoade editorial, sfaturi utile pentru momentul in care va decideti sa va cumparati biciclete copii.

Micile detalii fac diferenta

Pentru copiii cu varsta intre 2-3 ani sunt recomandate bicicletele cu diametru de pana la 12 inch , (36 cm) – pe site veti gasi modele pentru fete: bicicleta disney Princess, bicicleta Disney Frozen si bicicleta Disney Minnie Mouse, prescolarii cu varste intre 3-5 ani se pot aventura pe o bicicleta de 14 inch (36 cm) – pentru aceasta categorie avem bicicleta Disney Trolls sau bicicleta Avergers! Ajunsi in clasa I, vor constata ca au nevoie de o “jucarie” noua, cu roti de 16 inch (41 cm) exist ape site modele si din aceasta categoria – bicicleta disney Cars si Bicicleta disney Barbie, urmand ca de la 10 ani in sus sa isi schimbe bicicleta cu una de 20 de inch (50-51 cm). Multi parinti nu isi pot imagina un model de biciclete copii, fara clasicele roti ajutatoare. Atentie, insa! Ele sunt recomandate strict categoriei de varsta 3-7 ani, cu diametrul maxim al rotilor de 20 de inch.

Si modelele de biciclete copii au avantajul accesoriilor, care ii pot tenta placut pe copii, dar si al ghidonului si al seii reglabile. Marele avantaj al flexibilitatii acestor doua elemente este faptul ca le poti adapta inaltimii copilului tau. In plus, ghidonul poate fi dat mai in fata sau dimpotriva aplecat, pentru plimbari confortabile.

Ce locuri sa alegem pentru primele lectii?

Pentru primele lectii cu bicicleta, parintii ar trebui sa aleaga un loc asfaltat, cat mai nivelat, putin sau deloc aglomerat si mai ales, pe unde nu se poate circula cu masina. Aleile unui parc, o parcare goala, un teren de tenis sau de baschet sunt ideale in acest sens.

Ce spune medical?

In general ciclismul este recomandat tuturor copiilor, ca o activitate ce poate fi practicata regulat, chiar de 4 ori pe saptamana. Categoric se impune echipamentul de protectie, format din casca de protectie, cotiere, genunchiere si vesta.

Mersul pe bicicleta este un sport de rezistenta, deci este ideal pentru inima, plamani si sistemul cardiovascular. Este unul dintre putinele sporturi care nu tin cont de forma fizica a celui mic si il ajuta sa ajunga la o greutate normala.

Stoc nou si REDUCERI

Primavara incepe cu un stoc nou de biciclete copii pe magazinepentrucopii! Plus ca, majoritatea modelelor au si transport GRATUIt, prin curier, in toata tara!

Nu mai stati pe ganduri! Vizitati siteul nostru si comandat bicicleta visata de copilul vostru!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram