AFI Palace Cotroceni va gazdui targul anual de rechizite scolare Back To School

28 august 2014

In perioada 8-14 septembrie 2014, AFI Palace Cotroceni organizeaza targul anual Back to School, pentru a pune la dispozitia elevilor si studentilor o gama variata de materiale scolare necesare noului an de invatamant.

Astfel, toti cei care vor vizita targul scolar din AFI Palace Cotroceni, vor avea posibilitatea de a-si achizitiona cele necesare scolii la preturi speciale, doar in perioada desfasurarii targului.

«Organizam anual acest targ si de fiecare data propunem o oferta avantajoasa din punct de vedere al varietatii si preturilor produselor. Targul Back to School din AFI Palace Cotroceni va aduce in plus si o serie de ateliere creative, pentru a le oferi copiilor un prilej in plus de a se bucura de ultimele zile de vacanta”, a declarat Aura Dinu, Marketing Director AFI Palace Malls Division.

Pentru mai multe informatii despre programul targului Back to School, va invitam sa accesati pagina de Facebook AFI Palace Cotroceni

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram