ACVAMANIA deja în Top 3 distracții pentru bucureșteni

1 august 2014

ACVAMANIA este un concept unic în România, dezvoltat în premieră pe Lacul Mogoșoaia, la doar 10 minute de București, respectiv un parc de distracții pe apă ce a fost transformat într-o adevărată bază nautică, de către câțiva iubitori ai sporturilor nautice, respectiv proprietarul magazinului online "bărciînbagaje", Cătălin Câmpeanu, împreună cu prietenii săi. Accesul în ACVAMANIA se face din Parcul Central al Comunei Mogoșoaia care se află pe partea dreaptă a drumului dinspre București, imediat după benzinăria Lukoil, pe lângă terasa Zumbaala, amplasată pe malul Lacului Mogoșoaia.
ACVAMANIA este un parc atipic ce îmbină distracția cu sportul, dat fiind faptul că pe lângă modulele gonflabile (tobogane, piste de alergare sau catapulte), cei care vin la ACVAMANIA pot închiria caiace, canoe, stand-up paddle, catamaranul gonflabil, scutere submersibile, hidrobiciclete, biciclete sau pot lua chiar și lecții de sailling.
“ACVAMANIA nu este numai un parc de distracții format din module gonflabile, ci o adevărată bază nautică datorită diversității de mijloace de agrement puse la dispoziția clienților. Locația nu a fost aleasă întâmplător! Pe lângă faptul că este foarte aproape de București, este și o alternativă la parcurile/ștrandurile tradiționale, apa din Lacul Mogoșoaia fiind foarte curată, fapt demonstrat de Certificatul de îmbăiere emis de autoritățile din domeniu”, a explicat Cătălin Câmpeanu, managerul parcului ACVAMANIA.
Locația este sigură 100%. Există cabine de schimb și dușuri pentru cei care vin în ACVAMANIA. Chiar dacă nu știu să înoate, toți clienții vor fi în siguranță, deoarece, la intrarea în parc, primesc obligatoriu veste de salvare. De asemenea, toată lumea trebuie să citească Regulamentul ACVAMANIA afișat la intrare. În parcul gonflabil nu este permis accesul copiilor mai mici de 5 ani și cu o înălțime sub 1,22 de metri. Cei mici vor fi obligatoriu însoțiți de un adult. Permanent, în serviciul parcului funcționează un post de prim ajutor și de salvamar. Tot personalul este calificat și atestat conform normelor și reglementărilor internaționale.
“Anul acesta tarifele sunt promoționale. În prima săptămână, de exemplu, toate prețurile sunt reduse la jumătate. De exemplu, pentru o oră petrecută în parcul gonflabil tariful este de 15 lei de persoană, iar o plimbare de o oră cu un caiac costă doar 10 lei. Interesul nostru este să atragem cât mai mulți pasionați de sporturi nautice spre acest tip de distracție și să demonstrăm că astfel de activități sunt accesibile tuturor”, a adăugat Cătălin Câmpeanu.
Investiția s-a ridicat la peste 100.000 euro, iar parcul va fi deschis până cel puțin la finalul lunii septembrie, în funcție de vreme. Un avantaj semnificativ este acela că parcul ACVAMANIA poate fi modificat în permanență și mărit, prin adăugarea de module noi, menținând astfel interesul publicului. De asemenea, fiind vorba de o exclusivitate pe piața din România, doritorii pot solicita detalii proprietarilor ACVAMANIA cu privire la achiziționarea în sistem de franciză a parcurilor acvatice gonflabile Aquaglide.
ACVAMANIA este locația perfectă pentru petreceri atât de familie (zile de naștere sau orice tip de petrecere personalizată), cât și corporate (petreceri tematice), pentru agrement, dar și pentru team-building-uri.

INFORMAȚII UTILE:
Mogoșoaia se află la aprox. 15 kilometri de centrul Capitalei, fiind un loc accesibil chiar şi pentru cei care nu au maşină personală. Poți merge cu metroul până la stația Parc Bazilescu (M4), apoi ai la dispoziție autobuzul 460 sau maxi-taxi-urile care trec frecvent.
Parcul Central din Mogoșoaia este foarte frumos amenajat, cu loc de joacă pentru copii, spații verzi, terase și restaurante, fiind ideal pentru petrecerea timpului liber în familie sau cu prietenii, departe de zumzetul Capitalei.

Vă așteptăm cu drag în ACVAMANIA!

Pentru orice informații și detalii, vă stam la dispoziție:
aTIPIQ Agency
0722.266.610, 0728.881.671

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram