Decembrie aduce Family Block la Paramount Channel: perfect pentru familii si pentru Craciun

4 decembrie 2014

Primul film difuzat la Paramount Channel in decembrie din seria Family Block este bine cunoscutul Lassie, care a cucerit inimile a milioane de telespectatori. Difuzat pe 6 decembrie de la ora 15:00, Lassie este povestea unui collie inteligent si curajos si a tanarului sau stapan, prezentata anterior in numeroase filme si intr-un serial de succes in anii '50, si a fost transpusa in anii '90 ca o poveste de familie. De data aceasta, Lassie este hotarata sa ajute un baiat cinic, Matt (Thomas Guiry), care devine si mai recalcitrant atunci cand familia sa se muta intr-un orasel din Virginia. La scurta vreme dupa aceasta mutare, in familie isi face aparitia un collie, care va primi numele Lassie, dupa numele unei emisiuni de televiziune pe care sora lui Matt (Brittany Boyd) o urmareste. Lassie isi propune sa-l inveseleasca pe Matt si sa-l faca sa descopere minunile naturii ajutandu-i si familia sa faca fata vecinilor bogati si neprietenosi. Vedem intalniri cu animalele salbatice si o curajoasa actiune de salvare din apele raului, dar accentul cade pe relatia emotionala dintre Matt si catel. Unii dintre spectatori vor vedea in film o poveste de moda veche si incantatoare, altii o poveste de familie si sentimentala.
Ziua de 13 decembrie va fi inconjurata de noroc pentru ca fanii filmelor science fiction se vor bucura sa vada un film fermecator, perfect pentru familii: E.T. Difuzat de la ora 15:00, E.T. este un film Steven Spielberg clasic, despre un extraterestru ajuns pe Terra si despre copiii cu care se imprieteneste. Un film distins cu premiul Oscar si care imediat dupa lansare a devenit fenomen. E.T. se bucura de efecte speciale captivante, dar si de o coloana sonora semnata John Williams, premiat cu Oscar. Flmul a fost privit ca fiind cel mai de succes pana cand tot Steven Spielberg a depasit recordul cu Jurassick Park.
Balto si Balto II: Wolf Quest sunt urmatoarele filme care vor fi difuzate in cadrul programului Family Block din decembrie. Balto, difuzat duminica, pe 20 decembrie de la ora 15:00, este o alta capodopera semnata Steven Spielberg. Steven Spielberg este producatorul executiv al acestei povesti emotionante despre un catel care calatoreste aproape 1.000 de km in tinuturile salbatice din Alaska pentru a duce medicamente unor copiii foarte bolnavi. Bazat pe fapte reale, care au inspirat cursa Iditarod, Balto este un film de animatie frumos si distractiv. Un film perfect pentru copiii de toate varstele.
In Balto II: Wolf Quest, Balto porneste dupa un pui care fuge de acasa pentru ca ii e rusine de originile sale de lup. In calatoria ce urmeaza, cei doi dau de primejdii, mistere si animale. Intalnesc o haita de lupi, de la care puiul invata sa-si accepte conditia. Filmul poate fi urmarit duminica, pe 27 decembrie 2013, de la ora 15:00, intr-un mediu perfect de Craciun.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram