Cel mai bun restaurant Bucuresti

20.02.2017 / Entertainment / Bucuresti

Esti in cautarea unui loc special pentru momentele tale speciale? Atunci ce ai spune sa te lasi ajutat de un restaurant Bucuresti cu adevarat special, care stie sa devina locatia ideala in care visele tale pot sa devina realitate? ...

Bucuresti capitala jazz-ului mondial 22 de trupe din ...

In 2017 se anunta o editie de anvergura, in Semifinala intrand 22 trupe de jazz, intr-o varietate de formule scenice - sextet, quintet, quartet, trio si duo.

Lenjerii de pat copii – Idei pentru decorarea ...

Am decis sa va dezvaluim si voua, prietenii nostri, secretul in decorarea camerei fetitei voastre! Cititi intreg articolul!

Lenjerii de pat copii – Idei pentru decorarea ...

Am decis sa va dezvaluim si voua, prietenii nostri, secretul in decorarea camerei fetitei voastre! Cititi intreg articolul!

Stand-Up Comedy Galati Vineri 24 Martie

Vineri, 24 martie C Lounge Cafe Galati va invita din nou la Stand-Up Comedy. Vinovati pentru hohote de ras si ropote de aplauze vor fi: Alex Serban si Cristian Dumitru Umor nu gluma!

Stand-Up Comedy Sambata 25 Martie Bucuresti @ La ...

La Biblioteca te invita din nou la Stand-up Comedy. Vino sambata, 25 martie incepand cu ora 20 sa vezi un show plin de umor nu gluma.

Stand-up Comedy Sambata 25 Martie Bucuresti de la ...

Sambata, 25 martie te asteptam din nou la Copper’s Pub pentru o portie noua de stand-up comedy by Cristian Dumitru & Friends.

Stand-up Comedy Joi 23 Martie Braila

Hammers Pub din Braila te invita joi, 23 martie sa razi in hohote la spectacolul de stand-up comedy oferit de Alex Serban si Cristian Dumitru.

Stand-up Comedy Sambata 18 Martie Bucuresti de la ...

Vino Sambata, 18 martie la Copper’s Pub de la 20:30 si de la 23:00 sa vezi un spectacol UNIC de stand-up comedy cu 3 dintre cei mai buni comedianti romani.

Vineri începe „Târgul de bunătăți românești” în București

În acest weekend, începând de vineri, 10 martie și până duminică, 12 martie, bucureștenii pot degusta bucate tradiționale alese la ediția de primăvară a „Târgului de bunătăți românești” din Capitală, organizat în parcarea magazinului Kaufland, din strada Răcari, nr. 5.

Stand-Up Comedy Sambata 11 Martie Maior Cafe Bucuresti

Sambata, 11 martie Cristian Dumitru revine alaturi de Balboni Fulvio la Maior Cafe. Vino sa razi cu gura pana la urcehi alaturi de cei doi comedianti. Spectacolul va incepe la ora 20:00 Rezervari si info la: 0724.024.711 sau 0744.477.925

Stand-Up Comedy Sambata 11martie Bucuresti

Sambata 11 marie Copper’s pub va invita sa va amuzati, la un nou spectacol de stand-up comedy marca Cristian Dumitru & Friends. Alatruri de Cristian pe va vor mai aduce zambete pe buze si George Bonea (concurent Romanii au talent) si Alex Serban (concurent iUmor).

Carucioare copii - Top 7 criterii in alegerea ...

Astazi vom vorbi despre carucioare copii, mai exact, va vom da cateva sfaturi, de care trebuie sa tineti cont atunci cand mergeti in cautarea lor, sau cand accesati magazinele online.

Dormitor copii – 5 idei simple pentru decorarea ...

Cine nu ar vrea sa stea intr-un dormitor copii chic? Crezi ca cei mici fac abstractie de la aceasta regula?

Stand-Up Comedy Sambata 4 martie Bucuresti

​Doamnelor, domnisoarelor si domnilor sambata 4 martie la Copper's Pub avem un show unic de stand-up comedy. Vino sa-i vezi pe Cristi Popesco zis si "Asta ar fi una dintre Glume", Marius Covache zis si "Tiganu' de la iUmor" si Cristian Dumitru zis si "ala cu luati-o-n cur").

Stand-Up Comedy Sambata 4 Martie Bucuresti | Terasa ...

Terasa Florilor te asteapta sambata, 4 martie incepand cu orele 20:30 la un show unic de stand-up comedy by Cristian dumitru & Friends. Vino sa razi cu pofta alaturi de Cristian Dumitru si Raul Gheba, doi comedianti cu experienta pe care ii stii ori de la televizor ori din filmuletele funny de

Stand-Up Comedy Sambata 25 Februarie Bucuresti

Sambata, 25 februarie Trattoria Rossini va invita din nou la Stand-up Comedy. Vino sa vezi un show unic de stand-up comedy cu Cristi Popesco si Cristian Dumitru.

Stand-Up Comedy Vineri 24 Feb. Bucuresti

Vineri, 24 februarie, de Dragobete te asteptam cu iubita/iubitul LA BIBLIOTECA sa te distrezi alaturi de doi dintre cei mai buni comedianti romani: George Bonea si Cristian Dumitru.

"T2 Trainspotting”, dupa 20 de ani. Alege-ti viitorul!

Va amintiti trasnaile anti-eroilor scotieni din „Trainspotting”? Ei bine, povestea care revolutiona cinematografia britanica in anul 1996 revine pe marile ecrane in “T2 Trainspotting” - probabil cel mai asteptat sequel din ultimii 20 de ani. Reunind celebrele personaje Renton, Spud, Sick Boy si Begbie, filmul ne prezinta ce le-a rezervat viata

Stand-Up Comedy Sambata 25 Februarie Bucuresti

Sambata, 25 februarie te asteptam din nou la copper’s pub sa ne distram impreuna cu o portie noua de stand-up comedy.Sambata avem doua spectacole: de la 20:30 & 23:00.Rezervari si info: 0744.914.007 sau la 0787.655.876

Stand-Up Comedy Vineri 24 Februarie Bucuresti

Vineri, 24 februarie Bella Pizza te invita din nou la o portie zdravana de Stand-up Comedy. Vinovati pentru umor cu premeditare vor fi: Cristian Dumitru & Toma Alexandru.Rezervari si informatii la: 0721.410.586