Trucuri de magicieni

29.06.2017 / Entertainment / Bucuresti

Când vine vorba de petrecerile celor mici, părinții vor să le ofere momente de neprețuit și amintiri de neuitat. Ca urmare, tot mai mulți părinți apelează la servicii de animatori copii. Fiecare petrece are, mai nou, asemenea surprize pentru a-i impresiona pe cei micuți. Acestea sunt deseori persone calificate și cu experiență în ...

Stand-Up Comedy Bucuresti Sambata 9 Septembrie

Sambata, 9 Septembrie Copper’s Pub da startul celui de al 3 lea Sezon de Stand-Up Comedy by Cristian Dumitru & Friends.

Stand-up Comedy Bucuresti Vineri 8 Septembrie

Vineri, 8 septembrie Cristian Dumitru si Adrian Lungu isi unesc fortele intr-un show de stand-up comedy inedit. Rezervari si info la: 0733.376.526

Peste 500 de copii și adolescenți și-au demonstrat ...

Centrul comercial Plaza România și Diverta i-au antrenat pe faniii jocului japonez într-o nouă întrecere Kendama, care a avut loc vineri, 11 august, în intervalul orar 17.00 – 23.00

Stand-Up Comedy Braila Miercuri 16 August 2017

Miercuri, 16 August comediantul Cristian Dumitru si Ventrilocul Eduard Sandu vin la Terasa Music Pub din Braila cu un show unic in romania de stand-up comedy & Ventrilocie.

Esti mireasa si vrei un ten perfect? Iata ...

Cu noi nu trebuie sa iti faci griji asupra decorurilor din locatie, prospetimii florilor, meniului sau momentului in care este servita sampania. Ne ocupam cu profesionalism de ambientul muzical şi de imaginile care sa surprinda la potential maxim momentele frumoase pe care le traiesti. Mai mult, la Casa Anke pregatim pentru

Ventilatoarele broaștei Zuma pot înveseli

Toți dependenții de jocuri, care nu-și pot imagina viața fără aventurile broaștelor Zuma, pot găsi mai ușor aventuri noi și interesante, mulțumită unei noi resurse de jocuri.

Incepe “EmojiFilmul: Aventura Zambaretilor”! Ce vedete dubleaza personajele-emoticoane

V-ati intrebat vreodata ce se intampla in lumea emoticoanelor? A venit vremea sa aflam din animatia “EmojiFilmul: Aventura zambaretilor”! Productia Sony Pictures Animation se lanseaza in cinematografele din Romania vineri, 11 august 2017, in format 3D si exclusiv in versiunea dublata, dupa ce va rula in avanpremiera, in anumite orase, incepand

Jubile Catering: vara asta se poartă petrecerile în ...

Jubile Catering recomandă pentru acest sezon petrecerile în grădină cu aer exotic, un decor pe care îl puteți obține ușor cu ajutorul plantelor și a fructelor exotice, pe care să le folosiți ca ornamente sau la crearea unui platou excentric. Iar ca petrecerea să fie una memorabiă, oferă-le invitațiilor elemente noi

Lidl, first timer la Electric Castle: o experienta ...

5 zile de festival, 1 #ElectricKingdom, 170.000 de participanti, aproape o treime dintre ei clienti ai Lidl #RoyalMarket, 15.000 de curajosi care s-au bucurat de privelistea panoramica asupra festivalului din Lidl #RoyalWheel si peste 45.000 de oameni care si-au pregatit singuri gratarul in prima zona de acest gen amenajata vreodata la

Aventura SF la inaltime, in filmul “The Dark ...

Mult-asteptata ecranizare dupa cunoscuta fictiune “The Dark Tower” a scriitorului american Stephen King se va dezvalui curand publicului cinefil din lumea intreaga. Combinand diverse genuri, precum actiune, aventura, fantasy, SF, horror si western, “The Dark Tower” / “Turnul Intunecat”, o productie Weed Road Pictures prezentata de Columbia Pictures, MRC si Imagine

“Amityville: The Awakening” trezește la viață pofta de ...

Iubitorii filmelor horror au motive de bucurie: celebra franciză Amityville revine în forță, cu un nou film bazat pe povestea cutremurătoare ce zguduia America anilor '70. “Amityville: The Awakening” / “Amityville: Trezirea la viaţă” se lansează în cinematografele din România vineri, 28 iulie 2017, anunțându-se drept unul dintre cele mai fierbinți

EUROPAfest Summer Edition 2017 Concerte de exceptie ...

Daca pentru audienta concertul este o oaza de relaxare si rasfat auditiv, pentru artistii sositi din peste 10 tari este un prilej de a urmari cu interes si de a invata din evolutiile de exceptie ale protagonistilor, care timp de 12 zile le sunt profesori in cadrul Summer Music Academy Sinaia.

“Spider-Man Homecoming” aterizeaza direct in varful box-office-ului

Cea mai noua productie Marvel Studios, “Spider-Man Homecoming” / “Omul - Paianjen: Intoarcerea acasa”, a atras, in week-end-ul de lansare, 7-10 iulie 2017, 48.131 spectatori si vanzari totale de 1.130.724 lei. Aclamat de milioane de fani din toata lumea, blockbusterul - lider national de box-office se confirma drept una dintre cele

Start EUROPAfest Summer Edition ! Sinaia, 13 ...

Invitati speciali, muzicieni de top - Remus Azoitei | Marea Britanie si Irina Muresanu | SUA

URSUS Untold, același gust premium al berii ...

Partener principal încă de la prima ediție, URSUS continuă și anul acesta colaborarea cu festivalul UNTOLD și aduce consumatorilor o ediţie limitată de ambalaj URSUS Untold, precum şi o serie de inovaţii şi experienţe pe site-ul momente.cool. Îmbrăcate în haine de festival, cele patru doze de 330 ml vin cu un

EUROPAfest Summer Edition @ Sinaia 5 concerte la ...

Artisti din Marea Britanie, SUA, Italia, Portugalia, Singapore, Turcia, Africa de Sud, Islanda, Suedia, Polonia, India, Romania vor fermeca audienta, oferind emotie si clipe de visare pe note de W.A. Mozart, C. Saint-Saens, N. Paganini, J.S. Bach, A. Vivaldi, J. Haydn, J. Sibelius, dar si George Enescu, Petru Stoianov sau

Stand-Up Comedy Sambata 8 Iulie Bucuresti

Sambata, 8 Iulie te asteptam la Copper’s Pub sa razi la un show de stand-up comedy by Cristian dumitru & Friends. Si pentru ca este vara am mutat spectacolul de la ora 22.

Blockbuster-ul verii: “Spider-Man Homecoming”, la cinema

Cel mai indragit erou din istoria benzilor desenate revine in aventura verii! Mult-asteptatul blockbuster “Spider-Man Homecoming” / “Omul - Paianjen: Intoarcerea acasa” se lanseaza pe marile ecrane din Romania vineri, 7 iulie 2017. Productia Marvel Studios realizata de Columbia Pictures ii are drept protagonisti pe Tom Holland, Michael Keaton si Robert

„Baby Driver” accelereaza adrenalina la cinema

Vineri, 30 iunie 2017, se lanseaza, in cinematografele din Romania, filmul de actiune „Baby Driver” - un thriller exploziv, cu trei castigatori de Oscar in distributie: Kevin Spacey, Jamie Foxx si Paul Williams. Avandu-l drept protagonist pe Ansel Elgort, productia Sony Pictures realizata de Edgar Wright ridica adrenalina la maximum prin