Tabara de vara pentru adolescenți DISCOVER YOURSELF IN ESCAPADE ADVENTURE Ediția IV

29 noiembrie 2016

Locurile sunt limitate, doar 24 de participanți pe serie

Având ocazia să trăiască 8 zile intense în tabăra de vară de la Sinaia, ”DISCOVER YOURSELF IN ESCAPADE ADVENTURE”, prin aplicații practice, asistate de oameni calificați, competenți și responsabili, fiecare participant va dobândi capacitatea de:
 a comunica eficient în interacțiunea cu cei din jur;
 a lucra în echipe cu obiective memorabile;
 a lua decizii atât pentru propria supraviețuire cât și a altora;
 a conduce un grup în măsura în care se simte confortabil să trăiască o astfel de experiență;
 a gestiona un conflict și a rezolva creativ și spontan probleme de viață.

Pentru a-și însuși aceste aptitudini fiecare participant necesită o atenție deosebită. Tocmai de aceea, locurile sunt limitate, la o serie putând lua parte maximum 24 de adolescenți.

Super Early Booking pana pe 29 Decembrie

,, Pentru anul 2017 am pregatit o serie de activitati noi, dar la fel de distractive ca si cele din anii precedenti. Toate jocurile in care vor fi implicati adolescentii au rolul de a le dezvolta abilitati noi si de a le explica notiuni de dezvoltare personala. Pana pe data de 29 Decembrie cei interesati pot profita de oferta noastra Early Booking si pot achizitiona tabara la doar 1.350 lei. Vom avea si partea a doua de Early Booking valabila pana pe 31 Martie, iar tabara va fi 1.550 lei. Vom organiza trei serii de tabără: 27 Iulie - 03 August; 10 - 17 August și 24 - 31 August.”, ne-a explicat Petruț Pătrășcoiu, Comandantul taberei.

40 de ore de Training oferit de specialiști acreditați ANC

Toți participanții vor beneficia de 40 de ore de Training oferit de specialiști calificați în domeniul activității cu tinerii, acreditați ANC (Autoritatea Națională pentru Calificări). Adolescenții vor fi cazați timp de 7 nopți la pensiuni clasificate 3* în Sinaia, în camere duble, cu baie proprie. Vor avea 3 mese pe zi, din care 2 până la 4 mese în total, vor fi preparate chiar de ei.
Organizatorii oferă acces la toate activitățile din parcul „Escapade Adventure Park Cumpatu – Sinaia”. Astfel, tinerii vor avea ocazia să parcurgă trasee de cățărare prin copaci, vor face escaladă, vor trage cu arcul si pușca de paintball și se vor da pe tiroliană.
Însă, aventura va atinge cote maxime prin experiența de supraviețuire asistată ce va dura 24 de ore. Adolescenții se vor orienta în pădure către țintă precisă cu ajutorul hărții și busolei, vor realiza o tabără de corturi, vor tăia lemne, vor face focul și își vor procura alimentele necesare preparării hranei.
Printre activități se regăsește și o drumeție la Cascada Urlătoarea, dar și activități de seară specifice acestui tip de tabără (vizionare film, carnaval, teatru, scenete haioase, seară artistică, foc de tabără, discotecă).

Organizatorii susțin că până la finalul taberei, fiecare dintre cei prezenți va putea descoperi care îi sunt punctele tari; va câștiga încredere în sine și dorința de a se autodepăși; va deveni mai responsabil atât față de sine, cât și în relațiile cu ceilalți și își va asuma în viitor atingerea obiectivelor profesionale și personale cu mai multă claritate.

Pentru informații suplimentare, înscrieri, programul și regulamentul taberei vă rugăm contactați:
- [email protected]
Comandant Tabără - Petruț PĂTRĂȘCOIU – 0756.159.561

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram