Strumpfii fac echipa cu ONU pentru o lume mai fericita mai pasnica si mai echitabila

21 februarie 2017

Campania “Small Smurfs Big Goals” (“Strumpfi Mici, Obiective Mari”) isi propune sa incurajeze lumea intreaga sa afle si sa sustina cele 17 Obiective de Dezvoltare Durabila (ODD), agreate in 2015 de catre toate cele 193 de state membre ale Organizatiei Natiunilor Unite. Campania demareaza cu lansarea unui mesaj de interes public, in format video, care va inspira audienta sa sustina Obiectivele. Printre acestea se numara eradicarea saraciei extreme, protejarea planetei si acordarea unei sanse la pace si prosperitate pentru toti oamenii.

Publicul se poate alatura “Echipei Strumpfilor” (“Team Smurfs”) accesand website-ul SmallSmurfsBigGoals. Acolo va afla cum poate contribui la atingerea Obiectivelor, va descoperi care dintre acestea corespund propriilor interese, isi va putea exprima mesajele pentru o lume mai buna pentru toti si va distribui in social media informatii, idei si imagini.

“Industria de divertisment atinge inimile si mintile oamenilor de toate varstele, iar ONU multumeste prietenilor de la Sony Pictures Animation, precum si Strumpfilor pentru acest efort creativ de a mobiliza sprijin pentru Obiectivele de Dezvoltare Durabila”, a declarat Maher Nasser, directorul Diviziei de Comunicare Externa din Departamentul de Relatii cu Publicul al Natiunilor Unite. “Speram ca aceasta campanie va motiva milioane de tineri si pe familiile lor sa contribuie la eradicarea saraciei, la diminuarea discriminarii si la protejarea planetei – trei aspecte esentiale, care conduc la bunastarea si fericirea tuturor.”

Echipa Strumpfilor va sustine cele 17 Obiective pana la Ziua Internationala a Fericirii de pe 20 martie 2017, cand campania va culmina cu o celebrare a acestui eveniment, la sediul Natiunilor Unite, din New York. Anul acesta, Ziua Internationala a Fericirii va prezenta Obiectivele de Dezvoltare Durabila sub forma unor piese de constructie a fericirii. Actorii care dau voce personajelor din animatia “Smurfs: The Lost Village” / “Strumpfii: Satul Pierdut” vor participa la eveniment, pentru a-i omagia astfel pe tinerii si copiii care s-au implicat in mediatizarea Obiectivelor de Dezvoltare Durabila.

“Stim ca tinerii si copiii sunt unii dintre cei mai pasionati avocati ai chestiunilor importante pentru ei. Trebuie sa gasim in continuare noi modalitati care sa le permita sa creeze o lume fara discriminare si fara nedreptate, pentru toti copiii. Aceasta campanie le va oferi copiilor si tinerilor platforma necesara pentru a-si face vocile auzite”, a declarat Directorul de Comunicare al UNICEF, Paloma Escudero.

“Mesajul campaniei pune accentul pe faptul ca fiecare dintre noi, orice dimensiuni ar avea, poate face diferenta”, a declarat Veronique Culliford, fiica lui Peyo, cel care a creat Strumpfii in anul 1958. “Este o onoare si un privilegiu ca Strumpfii sa sustina Natiunile Unite si sa continue parteneriatul de durata cu UNICEF”, a adaugat Culliford.

“Noi toti, chiar si un strumpf mic, poate realiza obiective mari!”, a completat Demi Lovato, actrita care da voce personajului Smurfette / Strumpfita in animatia “Smurfs: The Lost Village” / “Strumpfii: Satul pierdut”.

Campania “Small Smurfs Big Goals” se va derula in 14 limbi si va fi promovata prin intermediul posturilor TV afiliate Sony Pictures Television Networks, precum AXN, Sony Channel, Crackle, Animax si Pop, disponibile in 178 de tari, inclusiv pe canalele radio, online si social media aferente.

Participantii se pot implica in campania social media utilizand hash-tag-urile #SmallSmurfsBigGoals si #TeamSmurfs

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram