Stefan Birica si cursul sau de Drept si Legislatie Comunitara

17 iunie 2014
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Stefan Birica este probabil singurul lector universitar din Romania care a primit din partea Preafericitului Parinte Patriarh Daniel diploma de onoare Sfintii Imparati Constantin si Elena pentru contributia sa la restaurarea picturii de la Biserica Domneasca Sfantul Anton.

Cursul de Drept si Legislatie Comunitara al lui Stefan Birica

Sfintirea picturii de la Biserica Domneasca Sfantul Anton – Curtea veche a avut loc anul trecut pe data de 16 iunie 2013. Slujba a fost tinuta de Preasfintitul Episcop Varsanufie Prahoveanul si Preafericitul Parinte Patriarh Daniel. Dupa aceasta slujba de sfintire, patriarhul Daniel a acordat mai multe diplome mai multor personalitati ce au contribuit la Biserica, printre care si lectorul universitar Stefan Birica.
Lector universitar la Universitatea Bioterra din Bucuresti, Stefan Birica preda Drept Comunitar European si Drept Administrativ.
Din cursul domnului Stefan Birica de Drept si Legislatie Comunitara aflam numeroase chestii interesante printre care se numara evolutia cronologica a Uniunii Europene, aflam despre Institutiile Europene, cu ce se ocupa si care sunt acestea, aflam despre controlul judecatoresc in spatiul comunitar, despre politica agricola, despre libera circulatie a bunurilor, a persoanelor, a serviciilor si multe multe alte capitole interesante.
“ Structura organizatorică a serviciilor administrative ale Parlamentului este determinată de grupurile politice şi nu de departamentele administrative, ca în cazul comisiei.
Fiecare grup politic desemnează pe unul dintre administratorii permanenţi specializaţi din cadrul lor să participe la lucrările fiecărei comisii parlamentare.
Funcţionarii administrativi desfăşoară activităţi specializate în cadrul serviciilor administrative ale Parlamentului. “ – fragment din cursul de Drept si Legislatie Comunitara al lui Stefan Birica

Ce a studiat Stefan Birica?

Poate va intrebati ce a studiat Stefan Birica de a ajuns sa scrie cursuri, ei bine, Stefan Birica este doctor in Stiinte Sanitare, ba mai mult acesta a publicat si o carte de Legislatie Fitosanitara. Este absolvent al Facultatii de Drept si al Institutului Diplomatic Roman.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram