Scaune auto Cosatto in oferta magazinului BabyNeeds

15 aprilie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Copiii au multe nevoi atunci cand sunt mici, iar parintii lor doresc sa le indeplineasca acestora toate dorintele! Daca sunteti pasionati de calatoriile cu masina impreuna cu cei mici sau daca automobilul face parte din activitatile dumneavoastra zilnice, atunci trebuie sa va indreptati atentia catre siguranta prichindeilor pe toata durata acestor plimbari! Pentru siguranta dumneavoastra si pentru protectia si confortul celor mici, magazinul online BabyNeeds si-a completat colectia de accesorii pentru masina cu noile si performantele scaune auto Cosatto, disponibile in diferite forme, culori si marimi!

Caracteristicile scaunului auto Cosatto!

Fiind un accesoriu de masina modern si performant, scaunul auto Cosatto va ofera ocazia sa il utilizati inca de la nastere, datorita sistemului versatil de care dispune. In acest sens, dispune de doua etape pentru utilizare, prima incadrandu-se in categoria de varsta 0-15 luni, iar cea de-a doua fiind indicata pentru varsta 15luni – 4 ani! Astfel, cei nou-nascuti vor fi asezati in scaunul auto Cosatto cu spatele catre directia de mers, iar ulterior, odata cu inaintarea in varsta, scaunul va fi pozitionat cu fata catre directia de mers. Insa, indiferent de etape de utilizare scaunul auto Cosatto le va oferi celor mici confort, datorita spatarului moale, protectie pentru umeri si zona inghinala datorita pernutelor atasate pe centurile de siguranta dispuse in sistemul de fixare cu cinci puncte si in plus, unghiul de fixare al spatarului ii va ajuta pe micuti sa dispuna de o pozitie confortabila pentru somn! Scaunele auto Cosseto din gama de produse a magazinului online BabyNeeds dispun de cel mai bun pret de pe piata, astfel ca orice parinte ii poate darui celui mic un accesoriu modern care ii va oferi posibilitatea sa iubeasca calatoriile cu masina!

Comandati online scaune auto Cosatto!

Scaunele auto Cosseto pot fi comandate online prin platforma de cumparaturi a magazinului BabyNeeds. Gama de produse este una foarte larga, astfel ca aici veti gasi modele felurite, in nuante pastelate si cu un design modern pentru ca preferintele dumneavoastra sa poata fi indeplinite! Daca shoppingul online nu se regaseste prin activitatile dumneavoastra, insa doriti sa achizitionati un scaun auto Cosatto performant, atunci puteti folosi liniile telefonice pentru comanda 0726.817.023 / 0740.672.091!

Despre
Babyneeds este magazinului online (www.babyneeds.ro) cu o larga experienta acumulata in comercializarea produselor pentru bebelusi si mamicile acestora, fiind in fapt o adevarata experienta pentru toti cei care doresc sa dispuna de cel mai bun raport calitate-pret atunci cand cumpara scaune auto Cosatto! Comenzile online si cele solicitate pe adresa de e-mail [email protected] sunt disponibile in permanenta, iar cele telefonice dispun de un program de orar de luni pana vineri, intre orele 09:00-18:00! BabyNeeds este localizat in Bucuresti, la adresa Str. Gen.Medic Atanasie Demostene nr.18, Et.2, Sector 5!
###

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram