Profesori internationali de la universitati americane din TOP 5 cursuri in domeniul dreptului si medierii POSDRU 156 1 2 G 132920

4 martie 2015

Centrul de Drepturile Omului si Migratie ( h t t p : / / c d o m . r a u . r o ) din cadrul Universitatii Romano-Americane organizeaza 2 cursuri intensive, sustinute de profesori de prestigiu din Statele Unite ale Americii, de la universitati de top in domeniu:

1. Curs: "Developing a Case and Advocating on Behalf of a Client"
Profesor: Philip M. Genty, JD - membru marcant al corpului didactic al Facultatii de Drept a Universitatii Columbia, facultate clasata pe pozitia a 4-a in topul facultatilor de profil din SUA.
Perioada: 16 - 20 martie 2015
Orar: 14:00 - 16:00

2. Curs: "Mediation as an Alternative Dispute Resolution Process"
Profesor: Leslie Salzman, JD - membru marcant al corpului didactic al Facultatii de Drept Benjamin N. Cardozo, facultate clasata in top 100 al facultatilor de profil din SUA.
Perioada: 16 - 20 martie 2015
Orar: 16:30 - 18:30

Pentru mai multe infomatii va rugam accesati site-ul nostru:
h t t p : / / c d o m . r a u . r o

Cursurile sunt complet gratuite pentru orice student sau masterand din Romania, indiferent de universitatea de provenienta, pe baza completarii unui formular de grup-tinta la inceperea activitatii.
Persoanele care nu au calitatea de student sau masterand pot participa gratuit la aceste cursuri pe baza unui protocol-cadru semnat.
Cursurile se finalizeaza cu atestat de absolvire individual.

Pre-inscrierile se primesc online pe adresa de posta electronica:
c d o m @ r a u . r o

Activitatea este organizata in cadrul proiectului "SCOALA PRACTICA: Inovare in invatamantul superior si succes pe piata muncii", POSDRU/156/1.2/G/132920, implementat de Universitatea Romano-Americana in colaborare cu Centrul de Resurse Juridice.
Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram