Pregatiti va invatacelul de scoala Cumparati rechizite scolare ieftine de la Total Office

5 octombrie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Unul dintre cele mai emotionante momente din viata fiecarui copil, inceperea anului scolar este si un prilej de cumparaturi pentru parinti. Pentru ca, deseori, pregatirea ghiozdanului este un intreg proces costisitor, parintii au acum posibilitatea de a-si reduce cheltuielile, fara a face rabat de la calitatea rechizitelor scolare pe care urmeaza sa le ofere copilasilor. Asta pentru ca papetaria online Total Office comercializeaza online cele mai calitative rechizite pentru scoala, de la producatori de top, astfel incat scoala sa devina mai placuta si mai distractiva, pentru fiecare elev.

Rechizite scolare de la A la Z

Pentru ca isi doreste ca fiecare elev sa primeasca toate rechizitele scolare de care are nevoie, indiferent de ciclul de invatamant pe care il urmeaza, Total Office a pregatit cea mai diversificata gama de rechizite pentru scoala, respectand raportul pret-calitate cu care si-a obisnuit toti clientii. Printre rechizitele primordiale pe care urmeaza sa le gasiti se numara:
• Caiete in toate formatele, atat pentru cei mai mici scolari, precum si pentru cei deja trecuti in ciclul gimnazial;
• Articole creative pentru copii, ideale pentru dezvoltarea imaginatiei lor si indispensabile in orele de creatie;
• Ascutitori si radiere;
• Caiete, blocnotes-uri, blocuri de desen, registre si repertoare;
• Carioci;
• Carti de colorat si de decupat;
• Creioane colorate, cerate si carioca pentru scoala;
• Ghiozdane si accesorii;
• Penare si genti pentru scoala;
• Picuri;
• Seturi de decorare pentru elevi.

Scoala e mai distractiva cu rechizitele scolare de la Total Office

Total Office a avut grija sa comercializeze rechizite scolare ieftine, care sa stimuleze imaginatia elevilor si sa faca din procesul de invatare unul mai colorat si mai placut. Pe langa calitatea tuturor rechizitelor scolare, Total Office a avut grija ca fiecare articol pentru scoala sa aiba un design atractiv, conturat cu personaje din desene animate sau caractere pe care cel mic le admira. De aceea, caietele, cartile de colorat, cariocile, ghiozdanele si penarele au modele diversificate, pe placul celui mic si care il vor atrage in procesul de invatare. Mai mult decat atat, toata gama de produse este in conformitate cu standardele europene, astfel incat invatacelul sa se bucure de niste rechizite scolare de calitate si care corespund legilor in domeniu.
Contribuiti laprocesul de invatare al celui mic, cumparand online, de la The Office, rechizitele pentru scoala de care are nevoie.

DESPRE Total Office

Total Office este o papetarie online care comercializeaza articole de birotica, papetarie, tehnica de birou, fiind, in acelasi timp, si un producator de stampile. La un raport calitate-pret echitabil, Total Office le ofera clientilor o gama divesificata de articole pentru birou si scoala, precum si produse IT sau consumabile originale. Pentru comenzi online, completati formularul online prezent pe pagina online sau trimiteti un e-mai la adresa [email protected]. Gasiti echipa papetariei online si la numarul de telefon 021 420 78 45/ 0724.633.423 sau la adresa societatii din Strada Garoafei nr. 1A, Corp Cladire C6, Parter, incinta VIGOTEX, Sector 5, Bucuresti.
###

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram