Points of YouTM sarbatorește primii 10 ani de existența

28 noiembrie 2016
Autor:
NOMADE Communication

Aniversarea se va concretiza prin 9 zile de activități organizate special pentru comunitatea Points of You™ formată la nivel global și va avea loc în Israel, în perioada 19-27 martie 2017. „Celebrating the 10 years Journey” este conceput cu scopul de a sărbători un deceniu de puncte de vedere explorate și de a împărtăși împreună cu întreaga comunitate numeroasele puncte de vedere generate folosind cardurile Points of You™.

Sărbătorirea primului deceniu de existență vizează facilitarea unei călători la 360 de grade care să îi inspire și să îi provoace pe toți participanții. Structura întâlnirii are un format special creat ca o experiență unică, plină de inspirație și în concordanță, la nivel profund, cu viziunea Points of You™, care le va permite celor prezenți să se reconecteze cu sinele. În perioada 19-23 martie, membrii comunității se vor bucura de liniște și se vor relaxa într-o locație specială, în inima deșertului. În perioada 26-27 se va organiza o serie de workshop-uri facilitate în limba engleză, divizate în 3 categorii: corporate workshops - în cadrul cărora se vor discuta teme precum: consultanță organizațională, team building și leadership, self-development – care se vor axa pe coaching și terapie, și free style -unde vor fi explorate modalități creative de folosire a instrumentelor. Călătoria se va încheia pe 27 martie, în Israel, cu o petrecere plină de surprize, prilej cu care participanții vor putea împărtăși experiențele și perspectivele explorate.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să ne contactați la [email protected], dar și la telefon: 0745.01.85.84 – Loredana Săndulache, Training Manager.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram