Penare si manuale scolare pe platforma online eLibrar

10 februarie 2017
Autor:
AUTHORITY

Atunci cand trebuie sa echipezi copilul pentru scoala ai nevoie de mult timp si un buget foarte permisiv ca sa poti achizitiona cele mai bune produse. De cele mai multe ori magazinele sunt axate pe nise inguste care nu cuprind tot ce ai nevoie. Pe eLibrar lucrurile stau altfel. Ai intr-un singur loc toate rechizitele scolare de care poti avea nevoie, inclusiv penare, manuale si carti pentru copii. Asta pentru ca site-ul pretuieste timpul clientilor sai. Mai mult decat atat, platforma este echipata cu produse pentru toate buzunarele asa incat pretul nu va mai fi o problema.

Alaturi de acest site urias, nu-ti va fi greu sa-i cumperi copilului tau cele neecsare pentru scoala. Ai la dispozitie zeci de produse cu design atractiv, apartinand unor firme apreciate precum Herlitz sau Pigna. Gama penarelor de pe eLibrar este deosebit de atragatoare, atat prin culori cat si prin compartimentarile practice. Penare cu cate 2 sau 3 compartimente, gata echipate sau simple iti stau la dispozitie pe site.

Preturile la categoria penarelor nu sunt deloc mari, acestea pornind de la 10 ron. Pretul pentru penare gata echipate porneste de la mai putin de 30 ron. Aceste penare sunt de la Pigna si contin 50 de piese. Tot la sub 30 ron sunt penare echipate de la Brandul Carioca. Acest penar are un fermoar si contine 17 piese: 1 creion, 6 creioane colorate, 6 carioci Doodles, 1 pix cu bila Corvina, 1 linie, 1 radiera si 1 ascutitoare.

eLibrar propune copiilor mii de manuale scolare cu informatii foarte acoperitoare

Unul dintre cele mai bune manuale de limba engleza pentru clasa a V-a este cel de la Editura Didactica si Pedagogica Pathway to English. Aceste carti sunt foarte practice: ele recapituleaza notiunile cumulate intre timp, imbogatindu-le cu altele noi.  eLibrar propune copiilor mii de manuale scolare cu informatii foarte acoperitoare si pline de exercitii deosebit de utile. Manualele cele mai populare sunt cele de limba romana, istorie, geografie si limbi straine, dar si cartile de matematica, fizica sau chimie.

Un alt manual bun este cel de la Snapshot, editat de catre cei de la Longman, o editura reprezentativa pentru carti de limba engleza precum si pentru dictionare explicative.

Cartile de limba romana de la Humanitas Educational sunt deosebit de apreciate de invatatori, dar si de parinti si copii. Sunt foarte bine documentate, invitand elevul sa citeasca, sa isi puna mintea la contributie prin redactarea a diferite lucrari si proiecte scolare dar si prin rezolvarea de exercitii pe diferite grade de dificultate. Alte manuale scolare bune de limba romana sunt cele de la editura Didactica si Pedagogica. Cel de clasa a IX-a dezvolta foarte bine notiunile de literatura, limba si comunicare sau concepte operationale.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram