Monsanto Romania continua programul quot;MORE amp; Future quot; dedicat studentilor

17 septembrie 2014

Prima etapa a proiectului s-a desfasurat, in perioada 28 mai-11 iunie 2014, in 4 centre ale Univesitații de Stiințe Agronomice si Medicina Veterinara (USAMV), unde au fost prezenti peste 300 de studenti din intreaga tara. Viitorii profesionisti au aflat informatii despre portofoliul Dekalb de semințe de porumb si rapita, precum si informatii despre managementul fermei direct de la specialistii Monsanto si de la fermierii-colaboratori ai companiei. Totodata, participanții au putut afla despre activitatea angajatilor intr-o companie desemnata “Great Place to Work in Romania” in anul 2013.

In urma intalnirilor din centrele USAMV din tara au fost selectati 38 de studenti si absolventi care vor participa la faza a doua a proiectului, etapa de practica, in perioada 16 septembrie-17 octombrie 2014. Internii, ce provin din sudul, estul si vestul tarii, vor activa in doua mari divizii ale companiei Monsanto - Comercial si Poducere & Procesare Samanta -, unde vor pune in practica ceea ce au invatat in facultate, fiind permanent sustinuti de angajatii Monsanto.

"Scopul programului MORE & Future este unul de invatare si dezvoltare profesionala, iar acesti interni reprezinta o sursa importanta de potential de care noi vom tine cont pentru ocuparea pozitiilor libere. Ne dorim sa avem in continuare o echipa profesionista, plina de entuziasm, care sa ofere in orice moment solutii utile si complete colaboratorilor nostri, fermierii.", spune Cristina Ionescu, HR Lead Romania, Bulgaria, Polonia, Cehia, Slovacia si Republica Moldova.

Selectarea efectiva pentru etapa de internship, din perioada octombrie 2014-aprilie 2015, se va realiza dupa perioada de practica, in functie de performante si de pozitiile libere. Toti studentii participanti in cadrul programului MORE & Future reprezinta posibili noi colegi pentru echipa actuala a Monsanto Romania.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram