Modele de capsator si pixuri de lux pentru un birou elegant pe eLibrar

4 ianuarie 2017
Autor:
AUTHORITY

Daca ai nevoie de articole elegante de birotica (merita sa cumperi, pentru activitatea ta profesionala, cel putin un  produs Parker) sau de rechizite pentru copilul tau, mediul virtual iti aduce mii de variante. Desigur ca intotdeauna ne vom dori sa gasim articole de papetarie de o calitate deosebita - pixurile elegante iti vor oferi o imagine speciala la o intalnire de afaceri, iar capsatoarele de calitate nu te vor dezamagi cand vei avea nevoie de ele.

Atat pentu copii, cat si pentru activitatile profesionale ale parintilor, gama de pixuri si stilourile de pe eLibrar sunt articole practice de care va fi nevoie in permanenta. Pixurile si stilourile elegante pot deveni un cadou foarte inspirat cu orice ocazie, iar cele peste 100 de capsatoare de pe eLibrar vor fi intotdeauna necesare in munca de birou. Putine cadouri pot fi la fel de inspirate ca un pix de lux, de genul celor promovate pe platforma de carti si rechizite. Merita, deci, sa vezi ce cuprinde oferta site-ului.

Alaturi de pixurile rafinate prezentate pe site, peste 100 de variante de capsatoare au fost incluse in oferta bogata a paginii web - inclusiv modele tip cleste sau cu baza extinsa. Preturile acestor performante articole de papetarie pot varia in functie de numarul de coli care pot fi capsate, dar si in functie de provenienta aparatului respectiv. Un astfel de accesoriu pentru birou, avand design robust si fiind prevazut cu mecanism antiblocare, se vinde la pretul de 540 Ron pe magazinul online de provenienta.

Alaturi de aceste variante stilate de accesorii de birou, veti putea gasi pe eLibrar o categorie larga de stilouri, rigle, acuarele, carioci sau creioane colorate, care vin in completarea miilor de carti pe diverse teme disponibile online.

Alege cadouri unice din gama pixurilor de lux de pe eLibrar

Daca vrei sa faci unei persoane dragi un dar practic si deosebit, poti opta pentru categoria instrumentelor de scris elegante. Pretul unor pixuri Parker originale poate ajunge la suma de 90 Ron, in cazul unui model de culoare magenta apartinand colectiei Urban Standard Fashion Cool. Gama pixurilor de lux de pe eLibrar include articole de o eleganta simpla, a caror calitate si durabilitate nu mai necesita nicio prezentare. Zeci de modele cu design rafinat asteapta in cadrul acestei sectiuni a paginii web sa fie alese pentru a asterne pe hartie ganduri, notite folositoare, texte inspirate sau chiar versuri.

Tot la sectiunea pixurilor cu design luxos semnate Parker face parte si un model cu aspect cromat si detalii decorative fine, care se vinde la pretul de 107 lei.

La un pret apropiat, veti gasi la sectiunea respectiva a site-ului un capsator tip cleste din colectia Rapid Eco Plier, prevazut cu o carcasa din plastic. Iata un model interesant: Capsatorul Leitz, in varianta Nexxt Series, si-a castigat locul in radndul accesoriilor de calitate pentru birou promovate online.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram