COMUNICAT DE PRESA MASA ROTUNDA organizata la Ploiesti

24 iunie 2015

Pe data de 26.06.2015, orele 12.00, va avea loc la sediul pus la dispozitie de Partida Romilor “Pro-Europa”, Strada Gheorghe Grigore Cantacuzino, nr.115-117, cladirea C1, etaj 2, localitatea Ploiesti - Judetul Prahova, MASA ROTUNDA pe tematicile: modalitati de acces pe piata muncii, facilitati pentru accesul la diferite masuri active, beneficiile si oportunitatile de orientare si formare profesionala oferite de proiect.
Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritară 5 „Promovarea masurilor active de ocupare”, Domeniul major de intervenţie 5.1. “Dezvoltarea si implementarea masurilor active de ocupare” si are ca obiectiv general cresterea nivelului de competitivitate pentru 469 someri, someri tineri, someri de lunga durata si persoane aflate in cautarea unui loc de munca din regiunea de dezvoltare Sud-Muntenia prin implementarea unui complex flexibil si articulat de masuri active in vederea promovarii si facilitarii acestora pe piata muncii, in sprijinul dezvoltarii regionale, cresterii competitivitatii resurselor umane si promovarii coeziunii economice si sociale.
Evenimentul este organizat in cadrul proiectului cu titlul: “Ia atitudine prin dezvoltare si cunoastere!” ID POSDRU 129/5.1/G/134487.
Participantii sunt parteneri din cadrul proiectului: Fundatia Dezvoltare in Europa (solicitant), Agentia Judeteana pentru ocuparea fortei de munca Prahova (Partener 1), Centrul Pentru Inovatie si Dezvoltare C.P.I.&D. SRL (Partener 3), precum si agenti economici invitati.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram