Libris Fluturi vol 3: 500 exemplare comandate in 9 minute

29 iunie 2016

Dupa ce lansezi doua volume care au un succes rasunator, presiunea asupra ta ca scriitor este una foarte mare cand te pregatesti sa-l lanseze pe al treilea, mai ales cand primesti constant semnale ca cititorii tai asteapta continuarea cu sufletul la gura continuarea povestii.


Scriitoarea Irina Binder si-a facut curajul de a transforma Fluturii intr-o trilogie, propunandu-ne o continuare a zbuciumatei povesti de dragoste pe care o traieste personajul principal al cartii, care nu este nimeni altcineva decat insasi autoarea cartii.


Dupa ce primele doua volume ne-au oferit o paleta larga de emotii si trairi intense din care nu au lipsit misterul, iubirea, fericirea, ura, gelozia, dar si iertarea, ne asteptam ca al treilea volum sa contina aceleasi ingrediente care i-au adus succesul si vanzarile spectaculoase de pe Libris.ro.


Cand te dezamageste persoana pe care o iubesti cel mai mult, totul se schimba in raport nu doar cu persoana care iti provoaca suferinta, ci si cu propria persoana.


"Nu exista durere mai nimicitoare pentru sufletul unei femei decat aceea de a se fi daruit intreaga, trup si suflet unui barbat nedemn de iubirea ei". - Stefan Zweig.


Si, totusi, poti sa-l urasti pe cel care ti-a furat inima?


Raspunsul la aceasta intrebare si la multe altele ramane sa le descoperiti singuri citind noul volum al Irinei Binder, Fluturi 3, bestseller pe piata de carte din Romania in 2013, 2014, 2015, 2016.


Romanul Fluturi 3 este disponibil pe magazinul online Libris incepand cu 25 iunie 2016 si beneficiaza de transport gratuit in tara, la fel ca orice alt titlu comandat de pe site-ul celei mai importante librarii online din România!


Fluturi volumul 3, cartea semnata de Irina Binder, a devenit, in doua zile de la lansarea ei pe piata de carte din Romania, bestseller. Nu mai putin de 10.000 de exemplare au fost comandate in 24 ore, doar de pe libraria online Libris din Brasov.


Cele 500 de exemplare cu autograful autoarei s-au epuizat in primele 9 minute de la listarea cartii pe site-ul Libris, iar urmatoarele 500 (suplimentate de Irina Binder) pana in minutul 14.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram