Ghid turistic si atlase online pe eLibrar pentru vacante de vis

8 februarie 2017
Autor:
AUTHORITY

Acum aveti ocazia de a calatori in intreaga lume cu ajutorul ghidurilor turistice de pe eLibrar, iar gama variata a atlaselor va ajuta sa descoperiti localizarea geografica a unor locuri de vis.

Ce poate fi mai frumos decat un weekend la Venetia? Ghidul turistic cu harta detasabila publicat de Meteor Press va asteapta pe rafturile librariei virtuale, alaturi de carti de profil incluse in oferta platformei online. Daca v-ati hotarat, impreuna cu cativa prieteni si persoane dragi, sa admirati frumusetile acestui faimos oras, veti gasi indrumarea necesara in paginile acestui practic ghid turistic promovat pe eLibrar si ale unor atlase dedicate zonei respective. Sa presupunem ca ati ajuns la Venetia, un oras plin de incarcatura istorica avand un farmec unic, acela al vremurilor cand era cunoscut in intreaga Europa pentru bogatia si rafinamentul lui. Daca veti ajunge in acest fascinant centru turistic, veti simti melancolia povestilor pe care inca le mai spun cladirile, superbele poduri si chiar statuile care va asteptau de sute de ani.

Chiar daca frumusetea din jur va poate coplesi, aveti nevoie de un ghid pentru a gasi locuri de cazare, restaurante, cafenele si baruri in acest oras minunat. eLibrar va ofera o serie de atlase geografice, in care veti putea descoperi informatii utile despre acele locuri din lume pe care v-ati hotarat sa le vizitati. Puteti alege, de asemenea, varianta atlaselor de geografie interactiva, de unde veti afla informatii utile despre continentele lumii.

Aici poti vedea colectia de altase a platformei eLibrar!

Din ce in ce mai multe persoane prefera sa-si petreaca vacanta in locuri exotice sau in tari pe care nu le-au mai vizitat pana in prezent. Daca un ghid turistic va poate ajuta oferindu-va chiar si propuneri cu privire la magazine si locuri unde va puteti distra, colectia de atlase a platformei eLibrar include harti care va arata cu exactitate pozitia geografica a oricarui oras in care va doriti sa ajungeti. Pentru 140 Ron, veti putea comanda un atlas care include harta Frantei, pe care veti putea cauta cele mai frumoase orasele din aceasta tara minunata.

Daca se intampla sa auziti de la vreun prieten relatari despre un anumit castel sau despre o anumita regiune din Franta, nu aveti nevoie de un ghid special. Trebuie doar sa studiati un atlas pentru a gasi punctele de reper de care aveti nevoie.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram