Editura Next Publishing isi imbogateste colectia cu trei volume noi ale unor autori romani la inceput de 2017

25 ianuarie 2017

Editura Next Publishing vine cu vesti bune pentru persoanele pasionate de lectura la inceput de 2017: in portofoliul complex al editurii intra, odata cu luna aceasta, inca trei volume interesante.

„Balada capsunilor fara culoare", de Zully Mustafa, "Printul Lalea si muzica lumii" si "Povestile domnisoarei Firicel", ambele de Andreea Demirgian, sunt cele trei carti care vor intra, odata cu inceputul acestui an, pe lista de volume promovate de editura Next Publishing.

"Balada capsunilor fara culoare", de Zully Mustafa, este un volum pentru copii care ii poate surprinde, insa, si pe adulti prin replicile hazlii ale personajelor. Volumul spune povestea lui Capsunici si Capsunica, cei doi mezini ai unei familii de Capsuni, care pleaca in aventura vietii lor dincolo de padurea din Muntii Stancosi, in cautarea culorii, a jocului si a stelelor.

In "Printul Lalea si muzica lumii", una dintre cele doua carti pentru copii ale Andreei Demirgian ce vor putea fi gasite in libraria online a editurii Next Publishing, Doctorul Musetel cauta leacul pentru boala misterioasa a Printului Lalea, care a cazut la pat lovit de melancolie.

"Povestile domnisoarei Firicel", pe de alta parte, insumeaza sapte povesti si tot atatea lectii de viata in care rolul principal il au domnisoara Firicel si cel mai bun prieten al ei, motanul Narcis.

Editura Next Publishing este singura editura romaneasca care se adreseaza unui public complex si provocator, vorbitor al mai multor limbi straine, printre care araba, turca si chineza. Are incluse in portofoliul sau produse ce pot fi accesibile de la distanta prin formatul electronic versatil.

Mai multe detalii despre cele trei carti fascinante pentru copii, precum si despre alte oferte Next Publishing gasiti pe site-ul oficial al editurii.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram