Ședințe individuale pentru implementarea metodei Points of You™

30 ianuarie 2017
Autor:
NOMADE Communication

Odată cu participarea la certificarea de pe 4 februarie 2017, în cadrul sesiunilor de 1 la 1 cu Oana Niculae (Trainer Certificat şi Country Leader Points of You™ România), trainer-ii vor putea adresa orice întrebare și vor primi răspunsuri complete și detaliate care să aducă claritate asupra felului în care aceste instrumente pot fi utilizate astfel încât să genereze efectele dorite. Mai mult decât atât, cei care au participat la workshop vor avea parte de asistența Country Leader-ului în cadrul sesiunilor de 1 la 1 în care vor putea aprofunda oricare dintre elementele specifice ale instrumentelor sau ale metodei și vor putea discuta despre cum pot folosi, în mod eficient, și celelalte bonificații pe care le primesc automat în urma certificării.

Mai multe detalii despre instrumente și certificări se găsesc pe website, la adresa de e-mail [email protected], dar și la telefon: 0745.01.85.84 – Loredana Săndulache, Training Manager.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram