Doi tineri artisti aduc arta urbana in Bucuresti Mall

31 iulie 2015

Combinand spray-uri de grafitti si vopseluri, artistii Radu Pandele si Lucian Hrisav, de la Universitatea Nationala de Arte din Bucuresti (UNArte), vor crea o lucrare de arta contemporana complexa, pe o suprafata de 50 de m2, in interiorul mall-ului, la etajul al doilea. Conceptul intregii lucrari porneste de la cuvintele cheie fashion si urban si va reflecta viata urbana eclectica, agitata, fascinanta.

Pictura murala va prinde forma in fiecare noapte, timp de o saptamana, si va putea fi admirata pana la finalul lunii septembrie. Cei doi artisti care au acceptat provocarea Bucuresti Mall s-au implicat in numeroase proiecte de arta urbana, au avut expozitii si interventii de arta in spatiul public, au sustinut sesiuni de live painting.

Radu Pandele este pictor, sculptor, street artist, skater si fotograf. Este licentiat in pictura la UNArte, a avut 5 expozitii personale si numeroase expozitii de grup in tara si in strainatate. Este recunoscut pentru creatiile sale puternice si provocatoare.

Lucian Hrisav a studiat la Colegiul National de Arte din Constanta, sectia Murala. In prezent, este student al Universitatii Nationale de Arte din Bucuresti, Departamentul de Arta Murala. A fost implicat in diverse proiecte de arta urbana si expozitii de grup.

Evenimentul face parte din proiectul „Bucuresti Mall sustine arta”, prin care primul centru comercial modern din Romania isi propune sa sprijine activ artele. Recent, la Bucuresti Mall s-a incheiat expozitia „George Enescu si Casa Regala a Romaniei”, urmand ca in aceasta toamna sa fie lansate noi evenimente culturale.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram