Curs lucrator in cultura plantelor

17 februarie 2017

S.C. DEK Project Master S.R.L. furnizor autorizat de formare profesionala va invita sa participati in perioada martie 2017-mai 2017.

Conditii de acces : minim 4 clase
Durata :360 ore
Tarif : 600 lei/participant
Termen limita de inscriere :28.02.2017

Cursul se adresează:
Agricultorilor si lucratorii in culturi de camp si legumicultura care realizeaza lucrari agricole de pregatire a solului, insamantarea, plantarea, cultivarea si recoltarea culturilor de camp: grau, orez, sfecla, trestie-de-zahar etc. sau legumelor :cartofi, varza etc. stabilesc suprafata culturilor si asigura aprovizionarea cu seminte,ingrasaminte s.a.

Cursurile incep in momentul in care s-au inscris minim 10 participanti/curs.

Beneficii:
Certificat de calificare profesională, acreditat de Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale şi Ministerul Educaţiei si Cercetarii.
Posibilitatea comercializarii produse obţinute prin înfiinţarea unui P.F.A sau A.I sau unei alte forme de organizare juridică.

Facilităţi de plată a cursurilor:
• posibilitatea achitarii cursului in doua rate;
• se acorda reducere de 5% pentru plata integrala a cursului.
Inscrierea la cursuri se face pe baza formularului de inscriere si a contractului de formare profesionala, care vor fi transmise la cerere celor interesati.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram