Cum sa gandesti si cum sa NU gandesti ca sa ai succes in cariera

21 octombrie 2014
Autor:
Woman2Woman

Sa iti impui limite, deadline-uri ori sa incerci sa te adaptezi pe parcursul calatoriei tale spre cariera pe care ti-o doresti? Celor mai multi dintre noi ne e greu sa ne stabilim prioritatile si sa identificam modalitatile prin care putem sa ne atingem scopurile in viata profesionala. Si succesul poate intarzia sa apara.

Succesul in cariera e conditionat nu doar de nivelul de pregatire, inteligenta, oportunitati si determinare, ci si de ceea ce gandim despre noi insine, despre ideea de succes ori despre felul in care ne raportam si ne comparam cu ceilalti si cu idealul pe care il avem in minte.

Modul in care gandim si felul in care intelegem sau interpretam succesul si esecul, dar si strategiile pe care le folosim, ne pot apropia sau ne pot indeparta de scopul nostru primar.

Ce inseamna succesul? Ce inseamna esecul? Cum le intelegem si le interpretam? Cum folosim modul de a gandi in favoarea sau in defavoarea noastra?

Cum sa gandesti si cum sa NU gandesti ca sa ai succes in cariera?

La toate aceste intrebari vei primi raspunsul Irinei Paraschiv (Psihoterapeut – PsihoSolutii, Gandestesanatos.ro) si al lui Gabriel Dinu (Psiholog si owner PsihoSolutii, Gandestesanatos.ro).

Participa GRATUIT la conferinta "Femei de cariera" si afla cum sa dobandesti succesul in plan profesional.

Conferinta este moderata de Dorina Florea (jurnalist TVR1)

Sponsori principali: Editura Amaltea.ro (Amaltea.ro) si Rezistenta Online (Rezistenta-Online.ro).

Partener logistic: SaladBox (SaladBox.ro)

Sponsori secundari: ActiveCenter.ro, Ammauri.ro, Catena (Catena.ro), DP Collection (DPCollection.ro), Gandestesanatos.ro, Himalaya Herbals (HimalayaHerbals.ro), LadyFit.ro, LaRedoute.ro, PiatraOnline.ro, Tramp Travel Holidays International (TrampTravel.ro)

Parteneri media: Business24.ro, BusinessWoman.ro, eva.ro, Garbo.ro, LivePR.ro, Mujer.ro, ZiarulRing.ro, Theatre Acting Club (teatruinengleza.ro), Ziare.com, ManagerExpress.ro, Romanialibera.ro, Casamea.ro, Bebelu.ro.

Inscrie-te acum, locurile sunt limitate. Detalii despre inscriere gasesti aici

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram