Certificare Points of You™ Train The Trainer 29 octombrie București

13 octombrie 2016
Autor:
NOMADE Communication

Evenimentul este conceput pentru traineri, manageri, profesori, coachi, psihologi, terapeuți, lideri de echipă, facilitatori, formatori, consultanți organizaționali care își doresc o extindere a trusei lor de instrumente profesionale și sunt interesați de introducerea unor elemente noi și neașteptate în activitatea lor profesională.

Investiția pentru această certificare internațională este de 1699 lei (TVA inclus) pentru care veți beneficia de: suport de curs în format electronic și tipărit, diplomă de atestare cu recunoaștere internațională, 6 puncte CCEU (acreditare ICF), setul format din cele două jocuri-instrumente de la Points of You™ - The Coaching Game și Punctum împreună cu Agenda Anuală Inspirațională, asistență ulterioară pentru implementarea metodei Points of You™ în activitatea profesională, coffee-breaks și masa de prânz. Dacă vă înscrieți până pe 15 octombrie, beneficiați de early bird: 1549 lei (TVA inclus).

Înscrierile se realizează pe website, iar pentru mai multe detalii ne găsiți oricând la adresa de e-mail [email protected], dar și la telefon: 0745.01.85.84 – Loredana Săndulache, Training Manager.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram