Business Flex genereaza productivitate în mediul de afaceri

2 februarie 2017
Autor:
NOMADE Communication

Programul este special conceput pentru orice trainer, coach, manager, specialist în resurse umane sau freelancer care lucrează cu echipe, punctând elementele necesare pentru livrarea mesajelor dorite. Instrumentele facilitatoare sunt Punctum și The Coaching Game, respectiv metoda Points of YouTM, care pot fi folosite atât pentru brainstorming, negociere și coeziunea echipei în cadrul activităților de teambuilding, de debriefing, cât și în ședințelele cu echipa sau în întâlnirile 1 la 1. Beneficiile utilizării corecte a acestora constau în schimbările produse la nivelul comunicării și a coeziunii echipei care determină un randament crescut al companiei prin furnizarea de servicii la cele mai înalte standarde. Schimbarea perspectivelor de lucru și crearea contextului potrivit pentru gândire strategică și creativă în spațiul profesional vor îmbunătăți dinamica participanților în raport cu colegii, dar și cu compania.

Susținerea activităților va fi realizată de către trainerii profesioniști Points of YouTM România, iar în urma accesării programului Business Flex, participanții vor putea folosi instrumentele Points of YouTM pentru a lucra la nivel intern cu toate departamentele companiei.
Programul propune o primă sesiune de 4 ore alcătuită dintr-o etapă de conectare și deschidere către comunicare și o a doua etapă de punctare a aspectelor care fac subiectul training-ului. Pentru mai multe informatii, ne gasiti oricand la adresa de e-mail [email protected], dar si la telefon: 0745 01 85 84 – Loredana Sandulache, Training Manager.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram