Bucuria de a citi o carte

8 iunie 2017
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Cand auziti cuvantul “carte” ce va vine in minte? Pare o intrebare ciudata deoarece vorbim atat de usor despre carti, incat raspunsul la o asemenea intrebare vine rapid, fara sa ne gandim prea mult. Gandind profund, cartea e mult mai mult decat un obiect de biblioteca, e o sursa de inspiratie cand ai nevoie de ea, o culegere de informatii pretioase.

Cartea e parte din viata omului si nu ar trebui sa lipseasca vreodata de pe lista de cumparaturi. Odata cu ea vine si experienta citirii care cuprinde si invaluie cititorul si-l poarta pe carari noi si necunoscute, il duce intr-o lume de aventuri din care e imposibil sa iesi fara sa inveti ceva folositor.

Paginile ingalbenite cu miros de tus si scrisul buchisit si sters, chiar te invita sa le patrunzi tainele si sa nu te lasi pana nu termini de citit. E o traire pe care multi cititori o experimenteaza si tocmai aceste trairi incurajeaza tot mai mult cititul. Fiecare simte diferit, intelege diferit, percepe diferit povestea relatata si asta e farmecul. Relatarea e una, dar are atatea intelesuri cati cititori are. Asta e vraja, asta e scopul cartilor, scop pe care echipa Anricariat Online http://www.anticariat-carti.com/ l-a inteles si-l promoveaza cu bun curaj intr-un mediu in care tot mai multi oameni renunta la citit in favoarea dispozitivelor moderne de redare a textului.

Daca pasiunea dumneavoastra pentru citit s-a stins, incercati sa aprindeti scanteia ce mai palpaie, daca nu vreti sau nu reusiti, nu lasati cartile sa prinda praf in biblioteca. Sunt multi oameni care, prin citit, le-ar da valoare. Ganditi-va bine si poate vindeti cartile pe care nu le mai folositi, ar fi o bucurie imensa pentru cei ce cauta anumite editii de negasit.
Anticariatul online are sectiunea de vanzari si daca intrati acolo veti gasi imediat modalitati potrivite pentru a vinde comorile din casa dumneavoastra. Indiferent de vechime, de autor, de domeniu, cumpar carti in Bucuresti.

Este foarte important ca scrisul sa fie vizibil si paginile nederiorate. Daca indepliniti aceste conditii, cu siguranta veti reusi sa faceti un om fericit si sa beneficiati de suplimentarea venitului. Nu uitati, cumpar carti de orice fel pentru a bucura iubitorii de citit!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram