Alege cursuri de make up pentru un look stylish

18 octombrie 2016
Autor:
Suits Advertising

Trebuie doar să te inspiri din ţinutele de street style regăsite pe străzile din New York. Foarte multe persoane adoptă look-uri incredibile care pot deveni sursa ta de inspiraţie şi, totodată, există cîteva reguli pe care le putem învăţa şi aplica în crearea ţinutelor noastre.

Regula #1:

Cînd nu ştii ce să porţi, alege negru. Una dintre cele mai bune decizii pe care o femeie o poate lua în ceea ce priveşte ţinuta sa, este de a purta piese vestimentare negre. În cazul în care nu ştii ce să porţi, ţinutele all black te pot scoate uşor din orice situaţie.

Regula #2.

Preţul hainelor nu este important. Cel mai important este să găseşti combinaţia perfectă. Poţi alege cu uşurinţă să porţi o geantă extrem de scumpă alături de piese vestimentare ieftine. Modul în care alegi să le porţi, dar mai ales să le combini contează foarte mult şi-ţi poate schimba radical ţinuta.

Regula #3.

Investeşte în genţi. Genţile se numără printre cele mai importante accesorii care pot scoate în evidenţă stilul oricărei fashioniste. De asemenea, preţul nu conteză. Important este ca aceasta să ţi se potrivească şi să ilustreze personalitatea pe care o ai.

Regula #4.

Ochelarii trebuie purtaţi indiferent de sezon. Zi sau noapte, ploaie sau soare, alege să porţi în orice moment o pereche de ochelari. Prezenţa lor nu va face decît să-ţi completeze look-ul şi să-l transforme într-unul perfect.

Regula #5.

Dacă ceva lipseşte din ţinuta ta, adaugă o pată de culoare. De exemplu, combinînd o pereche de pantofi, o geantă sau chiar o pălărie alături de piese vestimentare negre, cu siguranţă prezenţa ta va fi una evidentă.

Regula #6.

Jonglează cu stilurile. Poţi complete cu uşurinţă un look doar adăugînd o pereche de sneakerşi pe care să-i porţi alături de un top. Alege să porţi o pereche de pantofi cu toc şi vei vedea că efectul este similar. Încearcă pe cît de mult posibil să combini piesele vestimentare obişnuite şi, vei fi surprinsă de rezultat.

Regula #7.

Piesele vestimentare vintage pot fi cel mai bun prieten. Dacă-ţi doreşti să obţii un look boem sau casual, piesele vestimentare şi accesoriile vintage, cu un aer retro, pot deveni cea mai bună alegere.

Regula #8.

Jonglează cu diferite dimensiuni. Atunci cînd îţi formezi o ţinută nouă, alege să jonglezi cu diferite dimensiuni şi forme. Fie că este vorba de o pereche de jeanşi skinny sau oversized, o jachetă lungă pînă în dreptul genunchilor sau una scurtă, acest experiment îţi va oferi un look de neuitat.

Regula #9.

Cînd vine vorba de machiaj alege niste cursuri de make up. Evită machiajele şi coafurile extravagante. Adoptă un ruj aprins alături de un machiaj al ochilor simplu, o coadă de cal sau bucle simple, iar efectul va fi spectaculos.

Regula #10.

Încrederea este cheia. Pentru ca ţinuta să fie una completă, nu trebuie deloc să te gîndeşti la ceea ce vor spune sau crede cei din jur. Tot ce trebuie să faci este să ai încredere în tine şi vei vedea că ţinuta ta va fi unică.

sursa: monitorulexpress

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram