A doua intalnire transnationala a proiectului Career In Art va avea loc in Targu Jiu

18 aprilie 2015

In perioada 21-23 aprilie, Colegiul Auto Traian Vuia din Targu Jiu va fi gazda celei de a doua reuniuni transnationale, in cadrul parteneriatului strategic "Career In Art", avand numarul de referinta 2014-1-PL01-KA201-002787_4, proiect finantat de catre Comisia Europeana, prin programul Erasmus+, actiunea cheie 2.
Aceasta intalnire de lucru a proiectului va reuni profesori din 6 scoli europene. Astfel, o delegatie formata din 17 profesori din Polonia, Belgia, Turcia, Slovacia și Slovenia se va alatura echipei din Romania si timp de trei zile vor desfasura activitatile propuse in programul parteneriatului. Obiectivele principale ale reuniunii de proiect sunt: monitorizarea progresului, evaluarea și planificarea activităților, efectuarea unor vizite de studiu la instituții de pe piața locală a muncii, planificarea urmatorului schimb de elevi, si reconfirmarea planului activitatilor ce urmeaza a fi derulate. Tot in cadrul reuniunii transnationale vor fi lansate primele doua produse realizate pana acum, un dictionar multilingvistic cu termeni din domeniul artei si un DVD cu o colectie de sase interviuri cu artisti.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram