5 ani de Cursuri SEO si Marketing Online

26 iunie 2017
Autor:
Rezistenta Online

Firma Rezistenta Online, infiintata in 2011 de catre Ela Iliesi si Simion Alexandru, sarbatoreste in 2017 cinci ani de educatie in domeniul marketingului online.

Primele servicii oferite de Rezistenta Online acum 5 ani au fost de consultanta SEO, dar in scurt timp firma incepea sa desfasoare primele cursuri SEO de grup, urmate apoi de primele cursuri de Google AdWords si cele de Google Analytics.

Cererea de instruire a fost mereu in crestere, pe masura ce si ofertele de joburi din zona marketingului online au fost tot mai numeroase.

Urmand noile trenduri ale pietei si interesele cursantilor, Rezistenta Online a introdus treptat in curriculum si alte cursuri de marketing online precum Social Media, E-commerce, Email Marketing si Optimizarea Ratei de Conversie, oferind astfel un pachet complet de cursuri pentru specializarea in marketing online, toate cursurile oferite putand fi de fapt si cumparate ca un pachet cu un pret special, cunoscut sub numele de MAKE IT ACADEMY.

Cursurile sunt practice, cu durata de pana la 8 ore fiecare, si se desfasoara bi-lunar, iar pana acum statisticile afisate pe site-ul Rezistenta Online arata ca acestea au fost urmate de peste 900 de cursanti.

Din august 2016 firma ofera cursuri de marketing acreditate prin programul MAKE IT ACADEMY, cursantii obtinand in urma participarii la cursuri si absolvirii examenului ANC, un certificat de absolvire eliberat de Ministerul Muncii si al Educatiei Nationale, recunoscut atat national cat si international.

Sa te alaturi revolutiei digitale, idee pe care Rezistenta Online o promoveaza pe prima pagina a site-ului si care se regaseste in numele firmei si in logo-ul lor, simbolul pumnului strans ridicat in aer, inseamna sa descoperi felurile in care online-ul iti da putere si sa beneficiezi de avantajele acestui domeniu, fie ca iti doresti sa lucrezi de acasa, sa ai rezultate mai bune sau sa iti lansezi un proiect online.

Indiferent ce ti-ai propus sa realizezi, sa inveti de la specialisti in domeniu este intotdeauna o idee buna.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram