2014 un an bun pentru iubire?

24 martie 2014
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Cine ar putea ramane indiferent, fie ca este vorba de omul modern sau de cel care a trait cu mii de ani in urma, la frumusetea si misterul cerului instelat, cine poate sa ignore ca viata si rostul pe acest pamant nu pot fi separate de ceea ce se intampla in Marele Univers? Nu intamplator, primele forme de astronomie si de astrologie au aparut la popoare care au fost creatoare de mari civilizatii, la inceputurile omenirii – civilizatia babiloniana, egipteana, araba, indiana, chinezeasca, mayasa etc. – calendarele divinatorii fiind primele tentative de a explica fenomene, corespondente, evenimente, cu efecte majore asupra oamenilor, si de a le armoniza cu “vointa cerului”.

Romanii, popor de tarani si soldati, au fost si ei interesati de astrologie, dar mai mult pentru a le sluji intereselor lor de putere. De aceea nu au dezvoltat sisteme proprii, dar s-au folosit de astrologi veniti din alte parti, pe care, ba i-au elogiat, ba i-au repudiat, dupa imprejurari. In secolul I d.Hr., de un bun renume s-a bucurat, la Roma, Posidonius, grec de origine, foarte invatat si datorita caruia astrologia a inflorit. Se faceau horoscoape si se purtau bijuterii cu semne zodiacale.

Oricat ar parea de paradoxal, aparitia crestinismului nu a dus la diminuarea interesului pentru astrologie, mai mult, in primele secole d.Hr., s-a nascut un fel de “astrologie crestina”, potrivit careia astrele nu erau considerate “forte” determinante, ci doar ofereau “semne”, omului ramanandu-i liberul arbitru (idee valabila si astazi in interpretarile astrologice).

Daca vreti sa stiti daca anul 2014 este anul dumneavoastra norocos in dragoste, va invit sa cititi un horoscop dragoste adevarat pe SEXSAFE, singurul horoscop dragoste 2014 adevarat pentru sentimentele tale.

Afla daca iti gasesti iubirea cu acest horoscop dragoste pe 2014, de pe SexSafe.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram