EduClass aduce prieteni noi in colectia de jucarii a copiilor

25.04.2017 / Educatie / Cultura / Arta / Bucuresti

EduClass le aduce parintilor si educatorilor, anul acesta, metode noi de invatare prin joc si joaca, ideale pentru timpul liber de acasa. Tot mai prezente in familiile care au copii, jocurile sunt practice si reprezinta o alternativa auxiliara lectiilor de la scoala. ...

A inceput a cincea editie a competitiei nationale ...

• Liceele din tara pot beneficia de finantari de pana la 10.000 de euro Bucuresti, 25 aprilie 2017 – A cincea editie a competitiei nationale de educatie financiara Bani pentru scoala ta™ aduce din nou finantari de pana la 10.000 de euro pentru liceele din Romania.

Editura Cartea Copiilor lansează un nou titlu ...

Editura Cartea Copiilor lansează „Păianjenul cel harnic”, o nouă carte scrisă şi ilustrată de celebrul Eric Carle. Aceasta spune povestea unui păianjen care îşi ţese neobosit pânza pe gardul unei ferme, dovedind multă seriozitate şi perseverenţă în dorinţa lui de a-şi duce munca la bun sfârşit.

Spectacole FFTheatre

Sa nu spui ca nu te-am anuntat din timp ce spectacole avem saptamana aceasta! Iata programul FF Theatre complet pentru finalul lunii aprilie!

Proiecte.ro - Platforma online cu proiecte pentru facultate

Facultatea este cea mai frumoasa perioada a vietii. Este momentul trecerii de la viata de adolescent, la viata de adult, astfel ca studentii nu isi gasesc timp sa faca tot ce isi doresc. Unii se angajeaza, altii imbina invatatul cu distractia, astfel ca au nevoie de un sprijin care sa le

MUSIC,MY LOVE! Festival de muzica usoara

Festivalul National de Muzica Usoara "Music, my love!" isi deschide portile in ziua de 29 Aprilie 2017! Va asteptam cu drag sa va inscrieti la Festivalul National de muzica Usoara "Music, my love!" organizat in Bucuresti la Centrul National de Arta Tinerimea Romana !

Spectacole FFTheatre

FF Theatre este un teatru independent, cu spectacole vii, rupte din realitatea cotidiana. Viata pe care o traim in fiecare zi, ne inspira sa interpretam roluri, unde fiecare dintre noi se poate regasi si chiar mai mult, unde fiecare se poate descoperi pe sine.

After school si scoala de vara pentru dezvoltarea ...

Kreative Kids ofera programe after school, before school si scoala de vara foarte accesibile. Pentru o dezvoltare armonioasa a copilului, KreativeKids este format dintr-un personal bine pregatit si cu experienta in domeniul educatiei.

Graduo, sprijinul online pentru elevii si studentii care ...

Interesul pentru educatie a dat nastere unui motor de cautare specializat, care prezinta documente (proiecte, referate, cursuri, seminarii si multe altele) din peste 95 domenii de interes educational.

Psihologii confirma: La doi ani, copilul poate invata ...

Psihologii si psihopedagogii le recomanda parintilor sa se ocupe de introducerea unei limbi straine in programa de invatare, chiar de la varsta de 2 ani.

Dormitor copii – 5 idei pentru amenajarea unui ...

Sa amenajezi un dormitor copii iti poate da batai de cap…stim foarte bine… Dar sa transformi o camera micuta, ca fiind dormitorul copilului tau, poate fi mai dificil, la prima vedere, nu?

My black love

Teatrul independent “FF THEATRE” este un teatru tanar si cool si va invita sambata aceasta, de la ora 22:00, in club A, sa va bucurati de premiera spectacolul “My black love”. Biletul costa 35 lei si multe zambete in timpul spectacolului.

Universitatea Antreprenoriala – o abordare pentru progres si ...

Bucuresti, 28 martie 2017 - Junior Achievement (JA) Romania a reunit la Biblioteca Centrala Universitara 26 de universitati din 15 orase in cadrul unui eveniment la care au participat si reprezentanti ai Romanian-American Foundation, Ministerului Educatiei, Administratiei Prezidentiale, UEFISCDI si OECD.

Elevii din Alba invata cum pot deveni antreprenori ...

Elevii de la Liceul Tehnologic Agricol „Alexandru Borza” din Ciumbrud si elevii de clasa a VIII-a din scolile din regiune au participat miercuri, 22 martie, la primul Innovation Day™ – eveniment educational organizat de Junior Achievement (JA) Romania.

Câți oameni lucrează în Ploiești Shopping City? ...

Curiozitatea copiilor este încurajată la Ploiești Shopping City și, în perioada 27-31 martie, aceștia vor avea ocazia să între în culisele centrului comercial. Surprizele pregătite pentru ei în cadrul „Săptămânii Porților Deschise” sunt multe. Micuții se vor putea bucura și de o plimbare prin pădurea fermecată alături de simpaticul veverițoi Rontzy,

Lansarea celei de a doua etape a proiectului ...

Asociația Creștin-Umanitară „Slujirea Vieții” și partenerii săi Colegiul Tehnic "Gheorghe Asachi", Colegiul Tehnic "Ion Holban", C.T.E.T.C "Gheorghe Mârzescu", Liceul Tehnologic de Mecatronică și Automatizări și Liceul Tehnologic Special "Vasile Pavelcu", lansează proiectul Tinerii de azi, Liderii de mâine, finanțat de Primăria Municipiului Iași.

Cartea Copiilor lansează „De ce plângem?”, cartea care ...

Editura Cartea Copiilor anunţă un nou titlu despre psihologia copiilor, “De ce plângem?” de Andreea Constantin, cu ilustraţii de Maria Constantinescu. Cartea îi ajută pe copii să înţelegă ce este plânsul, ce se întâmplă în corpul lor când plâng şi de ce le pot fi folositoare lacrimile.

Peste 150 de start-up-uri intra in incubatorul educational ...

Bucuresti, 21 martie 2017 – Peste 150 de start-up-uri create de elevi si studenti cu potential antreprenorial crescut intra in incubatorul educational de afaceri JA BizzFactory™. In cadrul acestuia, tinerii se pregatesc pentru finala nationala a JA Compania Anului 2017 – cea mai mare competitie europeana de antreprenoriat dedicata tinerilor.

Curs administrator pensiune turistica - Arad

SC Lexim Expert Management SRL cu sediul in Deva isi propune sa sustina si sa promoveze turismul romanesc atat la nivel local cat si la nivel national.

Premiu de Excelență pentru proiectul cultural

În cadrul prestigioasei Gale a Premiilor Cinematografiei organizate pe 16 martie la Palatul Ghica de către Uniunea Autorilor și Realizatorilor de Film din România, Lector Universitar Dr. Liliana Țuroiu a primit Premiul de Excelență pentru proiectul cultural "Zestrea" la împlinirea a 20 de ani de carieră artistică. Premiul i-a fost înmânat

Simularea examenului de admitere UPB

Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti vine in sprijinul elevilor in pregatirea acestora privind examenul de admitere prin organizarea unor ore de pregatire extrascolara si simularea examenului de admitere.