Stiinta Cabala – Binele si Raul

22.08.2017 / Educatie / Cultura / Arta / Bucuresti

Stiinta Cabala a aparut acum aproape 6.000 de ani si a avut nevoie de un timp de coacere si adaptare pentru fiecare generatie in parte. Aceasta, in ceea ce ne priveste, s-a dezvoltat intr-un mod foarte limitat si a fost studiata doar de o mana de oameni, neavand posibilitatea de a fi imprastiata si ...

Targ Handmade si Design 2-3 Septembrie 2017

Ne pregatim de sezonul de toamna, tinutele vestimentare, accesoriile si decoratiunile te astepata intr-un cadru romantic. Toate creatile le gasesti la evenimentul dedicat tie, For The Love of Fashion - Targul tau Handmade si Design.

Casting pentru Tabăra de Dans Urban - dedicată ...

Bucureşti, 21 august 2017 - Asociația pentru Cultură și Tango şi Asociația Școala de Antrenori Ioan Kunst Ghermănescu organizează joi 24 august a.c, casting pentru selecția celor 20 de artiști ai Taberei de Dans Urban, un proiect care face parte din acțiunea “București Oraș Participativ finanțat de ARCUB și care

Trubaduro - un nou hub de entertainment in ...

Trubaduro este cel mai nou hub de entertainment din Bucuresti, avand ca scop reinventarea ideii de . Trubaduro desfasoara proiecte menite sa distreze si sa transforme serile banale in oras in adevarate aventuri alaturi de prieteni. Proiectele Trubaduro vin in completarea formelor de entertainment deja existente in Bucuresti, fiind

Tulnicul din Apuseni, o poveste rescrisa de MotzArt

Zilele trecute s-a încheiat cea de-a treia ediție a taberei de tulnic MOTZart care și-a propus să păstreze vie tradiția cântatului la tulnic, să-i pună în contact pe meșterii, artizanii și cîntăreții moți cu artiști din toată lumea și să creeze noi generații de interpreți în toată țara. Este

Jucariile educative � un rol esential in dezvoltarea ...

Jucariile au rol esential, atat in dezvoltarea psihica, cat si fizica a celor mici. Daca incercam sa ne amintim de copilarie si de jocurile pe care jucam ne gandim la acele papusi facute din carpe sau cearsafuri sau de v-ati ascunselea din fata blocului. In copilarie gaseam tot felul de modalitati

Editura Cartea Copiilor lansează “Dincolo de mare”, prima ...

Editura Cartea Copiilor prezintă “Dincolo de mare”, una dintre cele mai cunoscute cărţi scrise şi ilustrate de Tarō Gomi. Gomi este un autor japonez cu o carieră impresionantă: a publicat peste 400 de cărți ilustrate, dintre care 50 de titluri au fost traduse în toată lumea.

Cum sa treziti pasiunea pentru citit

Avem pasiuni, unii mai aprinse, altii mai putin, dar important este sa le mentinem la nivelul la care ne aduc satisfactie si implinire. Incepand cu sfarsitul anilor 1990, smartphone-urile si computerele erau mai putin frecvente, chiar inexistente. In timpul liber oamenii erau obisnuiti sa citeasca, insa in ultimii ani s-a inregistrat

O carte în sprijinul inițiativelor guvernamentale privind telemunca: ...

Telelucrul, ca un nou mod de a lucra prin efectuarea unei activităţi (forme de muncă) flexibile în timp şi la distanţă, utilizând tehnologia informaţională şi comunicaţiile avansate, se concretizează în teleactivităţi şi teleservicii.

Cum stii daca psihologul tau are un comportament ...

Datorita naturii intime a relatiei terapeut-client, este usor ca aceasta sa deraieze de la normal si sa devina nesanatoasa. Cu toate acestea, daca se intampla acest lucru, atunci retine ca nu este vina ta. Este responsabilitatea psihologului de a mentine limitele adecvate. Daca psihologul tau incearca sa iti impuna sa nu

Opteaza pentru cartile in format electronic!

Tehnologia avanseaza zilnic si ne usureaza viata in mod considerabil, inclusiv in ceea ce priveste cartile. Acestea au devenit disponibile in format electronic.

Pianul - instrumentul desavarsit

„ – așa consideră unii pianul. De o adaptabilitate și o expresivitate aparte, pianul e la el acasă atât în lumea muzicii clasice, cât și în universul jazz-ului și al muzicii pop. (...)

Școala de limba română ROLANG, destinată exclusiv străinilor, ...

Școala de limba română ROLANG din București a câștigat premiul "Language school of the year" oferit de prestigioasa organizație internațională iStudy Global Awards.

Admiterea la USAMV București este în plină desfășurare

Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București (USAMV București) organizează în perioada 10-25 iulie sesiunea de admitere pentru programele de licență și în perioada 17-25 iulie pentru programele de master.

Junior Achievement Europe si Citi Foundation sarbatoresc 30 ...

In cadrul initiativei „Pathways to Progress“, Citi Foundation si Junior Achievement (JA) Europe isi continua parteneriatul avand ca scop dezvoltarea competentelor profesionale si antreprenoriale in randul tinerilor din statele europene.

Metropolitan Life si Junior Achievement ofera elevilor de ...

• 4 000 de elevi de gimnaziu vor beneficia gratuit, pe parcursul anului 2017, de activitati la clasa si de interactiunea cu voluntarii companiei

665 de elevi din sapte judete au studiat ...

Junior Achievement (JA) Romania si Holcim Romania au desfasurat, in perioada octombrie 2016-iunie 2017, a doua editie a proiectului educational „Drum sigur – ABCdar rutier”, dezvoltat pe baza programei de educatie rutiera elaborata de Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice in anul 2015, la care au participat elevi din 13 localitati

Curs Marketing Online, 1-2 iulie, Bucuresti

Te asteptam weekend-ul acesta la Cursul de Marketing Online, organizat de Rezistenta Online. Cursul se va desfasura in 2 zile, pe 1 si 2 iulie, de la ora 10:00 pana la 14:00, pret 550 de lei. Inscrie-te acum!

Schimbarea la fata a invatamantului romanesc

Inca dinainte de relansare, reteauaEDU[.]ro a atras tot mai multe scoli in platforma performanta de eLearning. Ca reprezentant exclusiv Moodle in Romania, reteaua le ofera elevilor si profesorilor posibilitatea de a-si desfasura activitatea intr-un mediu virtual unde accentul este pus eficienta, rezultate, dar si pe o imbunatatire semnificativa a invatamantului traditional.

5 ani de Cursuri SEO si Marketing Online

Rezistenta Online sarbatoreste 5 ani de consultanta, cursuri SEO si marketing online.

A apărut „Fenomenul Trump şi America profundă” - ...

Doriţi o analiză lucidă şi pertinentă a democraţiei americane? Căutaţi să înţelegeţi provocările grave ale Occidentului? Vreţi să înţelegeţi filozofia lui Trump? „România liberă” vă oferă în exclusivitate, începând cu Ziua Americii, 4 iulie, o carte-eveniment care răspunde la aceste întrebări.