5 ani de Cursuri SEO si Marketing Online

26.06.2017 / Educatie / Cultura / Arta / Bucuresti

Rezistenta Online sarbatoreste 5 ani de consultanta, cursuri SEO si marketing online. ...

A apărut „Fenomenul Trump şi America profundă” - ...

Doriţi o analiză lucidă şi pertinentă a democraţiei americane? Căutaţi să înţelegeţi provocările grave ale Occidentului? Vreţi să înţelegeţi filozofia lui Trump? „România liberă” vă oferă în exclusivitate, începând cu Ziua Americii, 4 iulie, o carte-eveniment care răspunde la aceste întrebări.

Lasa-te vrajit de Festivalul „Teatru sub Luna”, ediția ...

Festivalul „Teatru sub Lună” se află în 2017 la a 3-a sa ediție, care se va desfășura în perioada 1-16 iulie, în Grădina Quantic din parcul Grozăvești al capitalei. Acest festival este unul dintre copiii de geniu ai proiectului cultural InDArt, singurul brand multicultural din România, care a creat în peste

Sânzienele plutesc în aer la Sun Plaza, ...

Zânele diafane și-au dat întâlnire pe pământ și au pregătit un weekend magic, cu flori împletite în cunune, cântece, dar și un târg de creații unicat, meșterit de Breslo în Sun Plaza.

4 licee au castigat finantari la competitia de ...

Colegiul National Avram Iancu Stei din Bihor a castigat a cincea editie a competitiei nationale de educatie financiara Bani pentru scoala ta™. Acesta va primi o finantare echivalenta cu EUROpunctele castigate - 2.613 de euro, dupa ce s-a clasat pe primul loc in cadrul competitiei.

Impresionantul bilant al activitatilor reteauaEDU[.]ro

Fiind cea mai mare platforma de eLearning din Romania, reteauaEDU[.]ro are misiunea grea de a promova invatamantul online intr-un mediu in care „traditia” este gresit inteleasa si pusa in calea evolutiei. Din fericire, nu doar elevii, ci si cadrele didactice si chiar parintii au fost convinsi de posibilitatile nelimitate pe care

De sapte ani, Junior Achievement Romania aduce gratuit ...

• Peste 27.000 de elevi au invatat sa foloseasca inteligent instrumente financiare, de la inceputul parteneriatului • Peste 5.000 de elevi din clasele 0-IV si 1.500 de liceeni au beneficiat de programele de educatie financiara in anul scolar 2016-2017

Te-ai gandit vreodata la importanta planselor de colorat ...

Gandeste-te cat de important este pentru un copil sa isi coordoneze ochii cu mana si sa urmareasca unde trebuie sa puna verde, de exemplu, si unde sa coloreze cu albastru.

Un start-up creat de alumni JA Romania castiga ...

Bucuresti, 12 iunie 2017 – Camera de Comert Americana (AmCham EU) si Junior Achievement Europe (JA Europe) sunt incantati sa anunte ca Oculus, un start-up din Romania, este castigatorul celui de-al cincilea premiu AmCham EU Youth Entrepreneurship Award. Oculus a dezvoltat ochelarii Mitra, un dispozitiv care ofera ajutor si siguranta esentiala

Editura Cartea Copiilor prezintă „Lupul cel Mare și ...

Editura Cartea Copiilor prezintă noua carte „Lupul cel Mare și Lupul cel Mic”, de Nadine Brun-Cosme, cu ilustrații de Olivier Tallec, în traducerea Laviniei Branişte.

Stela Popescu dă voce“Şeherezadei“, baletul-fantezie care are premiera ...

Bucureşti, 8 iunie 2017 – Baletul-fantezie “Şeherezada” – a 12-a premieră oficială la Teatrul Stela Popescu, pe final de stagiune - o va avea ca naratoare chiar pe actriţa-simbol al comediei româneşti, cea care dă numele instituţiei de cultură înfiinţată în mai 2016. Adaptare după Mihail Fokin, în regia și coregrafia

Bucuria de a citi o carte

Cand auziti cuvantul “carte” ce va vine in minte? Pare o intrebare ciudata deoarece vorbim atat de usor despre carti, incat raspunsul la o asemenea intrebare vine rapid, fara sa ne gandim prea mult. Gandind profund, cartea e mult mai mult decat un obiect de biblioteca, e o sursa de inspiratie

Tango Con Flores 2 - În pași de ...

În weekendul prelungit din perioada 2 - 5 iunie, iubitorii de tango argentinian din ţară, şi nu numai, și-au dat întâlnire în Maramureș cu prilejul ediției a II-a a evenimentului “Tango Con Flores”, organizat de Ora de Tango Baia Mare. Aceştia au avut ocazia să îmbine într-un mod plăcut dansul cu

SCHIMBĂ DESTINE, DEPINDE DE TINE!

Sărăcia, abandonul şcolar şi analfabetismul în rândul copiilor români au atins cote alarmante. Cu toţii merită şansa unui viitor mai bun, şi doar împreună îi putem ajuta. În cadrul campaniei “DESTINE” oricine poate deveni “prieten” al unui copil care are nevoie de sprijin pentru a merge la școală.

Tinerii antreprenori premiati la Gala JA Hall of ...

Bucuresti, 26 mai 2017 – Junior Achievement (JA) Romania a premiat, in cadrul Galei JA Hall of Fame – INVESTESTE IN EDUCATIE!®, tinerii si profesorii participanti in acest an scolar in programele JA de educatie economica, antreprenoriala, financiara si de orientare profesionala, precum si companiile care investesc in educatie in Romania

Lasă povestea să ajungă la tine!

Faceți cunostintă cu “Actorul” -unul dintre cele mai comice și versatile personaje ale lui Aldo Nicolaj-actorul care ar fi dispus să facă orice, oricât de nedemn, pentru a obține succesul! O comedie cu răsturnări de situații neașteptate, “ACTORUL” este un spectacol care vorbește despre lupta care se dă în fiecare

Noutăţile editurii Cartea Copiilor la Bookfest

Editura Cartea Copiilor îşi așteaptă cu drag cititorii și prietenii la Salonul Internaţional de Carte Bookfest, 24-28 mai, în standul B20, pavilionul C2, între orele 10:00 și 20:00.

Relansarea reteauaEDU[.]ro, cea mai mare retea scolara eLearning

Pe 17 Mai 2017 a avut loc relansarea celei mai mari retele scolare eLearning din Romania, www.reteauaEDU[.]ro, reinventata si imbunatatita dupa 8 ani. In calitate de invitati speciali au participat prof. dr. Florin Colceag – cunoscut si drept ‚Antrenorul de genii’, alaturi de Nicolaie Constantinescu – arhitectul informational pentru comunitatea stiintifica

Evolutia ambarcatiunilor de la inceputuri pana astazi

Este greu sa se stabileasca o data exacta pentru aparitia barcilor si a corabiilor, totusi, se pare ca oamenii au inceput sa se bucure de avantajul plutirii pe apa prin anul 6000 inainte de Hristos.

Baylab 2017 – modelăm viitorul copiilor din România!

Peste 7000 de copii din 5 oraşe descoperă o altă faţă a învăţării Ştiințelor Vieţii • Cea de-a patra ediţie a Baylab, Laboratorul de Ştiinţe Bayer a fost inaugurată pe 8 mai şi se va încheia pe 19 mai, 2017 • Proiectul se extinde şi în alte patru oraşe din ţară, pe lângă Bucureşti:

Începe cea de-a șaptea ediție „Zilele Culturii Japoneze”

Premieră în cadrul festivalului: Prima proiecție în România a filmului de animație „Ghost in the Shell - Stand Alone Complex”, cu participarea celebrului regizor japonez Kenji Kamiyama