Penare si manuale scolare pe platforma online eLibrar

10.02.2017 / Educatie / Cultura / Arta / Bucuresti

Atunci cand trebuie sa echipezi copilul pentru scoala ai nevoie de mult timp si un buget foarte permisiv ca sa poti achizitiona cele mai bune produse. De cele mai multe ori magazinele sunt axate pe nise inguste care nu cuprind tot ce ai nevoie. Pe eLibrar.ro lucrurile stau altfel. Ai intr-un singur loc toate ...

Curs lucrator in cultura plantelor

Cerintele dezvoltarii actuale a economiei Romanesti impune un efort deosebit pentru trecerea de la o agricultura de subzistenta la o agricultura cu exploatatii profitabile si performante. Pentru realizarea acestor obiective este necesar ca producatorilor sa li se asigure un flux informational rapid si eficient, precum si o pregatire si formare profesionala

JA Europa si Citi Foundation aniverseaza 30 de ...

JA Europa si Fundatia Citi colaboreaza pentru a dezvolta abilitatile antreprenoriale si a spori gradul de alfabetizare financiara a elevilor de liceu din 19 tari europene. In cadrul initiativei ”Pathways to Progress”, JA Europa si Citi Foundation vor instrui peste 48.000 de tineri (cu varste intre 15 si 18 ani), in

Ghid turistic si atlase online pe eLibrar, pentru ...

Acum aveti ocazia de a calatori in intreaga lume cu ajutorul unui ghid turistic de pe eLibrar.ro iar gama variata de atlase va ajuta sa descoperiti localizarea geografica a unor locuri de vis.

„Autobuzul magic. În stupul de albine”, a ...

Editura Cartea Copiilor lansează al doilea titlu din seria „Autobuzul magic”, realizată de Joanna Cole și ilustrată de Bruce Degen. Cartea „Autobuzul magic. În stupul de albine” continuă aventura copiilor care călătoresc în minunata lume a științei și este acum disponibilă pe site-ul editurii Cartea Copiilor.

„Zestrea” – expusă la Veneția, în timpul Carnavalului

Ținutele prețioase din colecţia „Zestrea by Liliana Țuroiu”, inspirate de straiele domnițelor și reginelor, precum şi de motivele iilor româneşti tradiţionale, sunt expuse în februarie în somptuosul Ateneo Veneto, chiar în inima culturală și istorică a Veneției. Expoziția de la Ateneo Veneto este un eveniment cultural organizat cu sprijinul Creart, al

TEATRUL STELA POPESCU BIFEAZĂ 15 TITLURI ŞI 12 ...

Bucureşti, 6 februarie 2017 - Chiar dacă a început stagiunea în septembrie 2016, Teatrul Stela Popescu a intrat în 2017, la doar câteva luni de la instituţionalizare, cu un portofoliu consistent: 7 titluri, 7 premiere, 3 distincţii internaţionale (Trofeul ROMANIMA de la Nurnberg, PLACHETA DE ONOARE de la Veliko Tîrnovo, GRAND

Abilitati pentru viata si cariera dezvoltate la gimnaziu ...

• Elevii si profesorii, prin programele Junior Achievement (JA), participa la proiecte nationale si internationale unde intalnesc antreprenori si profesionisti voluntari din comunitatea de afaceri. • Elevii inscrisi la programele de antreprenoriat beneficiaza gratuit de webinarii si mentorat de la profesionisti din sectorul de business si au acces la burse si competitii la nivel

Business Flex generează productivitate în mediul de ...

Points of YouTM România a introdus, începând cu anul 2017, programul Business Flex dedicat mediului de afaceri, al cărui scop principal este acela de a eficientiza productivitatea echipelor din cadrul companiilor și de a facilita comunicarea din mediul de business. Activitățile training-ului exercită un impact semnificativ asupra participanților, oferindu-le acestora posibilitatea

Venin - Frumuseti de neatins

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” vă invită să explorați o nouă expoziție temporară inedită cu exponate vii, dar și cu piese de o valoare inestimabilă din colecțiile muzeului, în perioada 1 Februarie – 18 Iunie 2017. „Venin – frumuseți de neatins” vă propune să descoperiți lumea fascinantă a câtorva

Profit Point - Campanie Implicare Sociala "Sustine Educatia... ...

Campania se adreseaza persoanelor care intentioneaza sa faca pentru prima data o fapta buna cat si celor care au o experienta in acest sens. Scopul campaniei este acela de a colecta materiale educationale in orasele unde exista deja un sediu Profit Point (Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Constanta,

Ședințe individuale pentru implementarea metodei Points of You™

Începând cu 2017, Points of You™ România a introdus un element de noutate în cadrul certificărilor Train the Trainer: 3 sesiuni individuale, a câte o oră fiecare (pe Skype), de consultanță pentru integrarea conceptului Points of You™ în activitatea profesională a fiecărui participant. Această schimbare s-a produs pe fondul nevoii participanților

Noi carti in engleza si benzi desenate va ...

Libraria online v-a pregatit mii de carti in engleza care asteapta sa fie alese de pe rafturile virtuale ale site-ului eLibrar.ro. In contextul vietii actuale, avem din ce in ce mai putin timp pentru a cauta romanele preferate sau cartile pe care dorim sa le citim in diverse librarii.

Bounty Fair - Targ de Cadouri de Ziua ...

Luna martie aduce primele flori de primăvară, soare, sărbători delicate, planuri mărețe şi cȃte şi mai cȃte. La Bounty Fair, ediția de Ziua Femeii, vei găsi tȃrg care reuneşte 60 de artişti romȃni cu mii de creații lucrate manual, cu design propriu, care serbează sărbătoarea de 8 martie, ziua femeii! Această ediție

Editura Next Publishing isi imbogateste colectia cu trei ...

Editura Next Publishing vine cu vesti bune pentru persoanele pasionate de lectura la inceput de 2017: in portofoliul complex al editurii intra, odata cu luna aceasta, inca trei volume interesante.

LILIANA ȚUROIU - nominalizată la titlul ...

Artist plastic și designer, Lector Universitar Doctor în cadrul Departamentului de Modă al Universității Naționale de Arte București și membru al Uniunii Artiștilor Plastici Profesioniști din România, Liliana Ţuroiu a fost nominalizată, luna aceasta, pentru titlul Femeia Anului la categoria Artă și Cultură, în cadrul prestigioasei Gale de Premiere Femeia Anului,

5 ani de Cursuri SEO si Marketing Online

Rezistenta Online sarbatoreste 5 ani de consultanta, cursuri SEO si marketing online.

Ce spune "net-ul" despre tine

Esti manager sau anteprenor, esti persoana publica, conduci o companie sau un departament?

2017 DEBUTEAZĂ CU PREMIERA MUSICALULUI „CHIRIŢA LA IAŞI” ...

Stela Popescu deţine rolul celebrului personaj al lui Alecsandri, Dan Tudor este regizorul noii versiuni a musicalului

Certificare Points of You™ Train The Trainer, 21 ...

Points of You™ Romania organizează o nouă Certificare Train the Trainer pe 21 ianuarie 2017, la Hotel Novotel, București. Workshop-ul este conceput pentru traineri, manageri, profesori, coachi, psihologi, terapeuți, lideri de echipă, facilitatori, formatori, consultanți organizaționali care își doresc o extindere a trusei lor de instrumente profesionale și sunt interesați de

Modele de capsator si pixuri de lux pentru ...

Site-ul eLibrar.ro a pregatit pentru vizitatorii online o mare varietate de articole de papetarie, alaturi de carti, manuale scolare si multe alte tipuri de rechizite de o calitate deosebita.