Simularea examenului de admitere UPB

16.03.2017 / Educatie / Cultura / Arta / Bucuresti

Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti vine in sprijinul elevilor in pregatirea acestora privind examenul de admitere prin organizarea unor ore de pregatire extrascolara si simularea examenului de admitere. ...

Elevii din Alba invata cum pot deveni antreprenori ...

Elevii de la Liceul Tehnologic Agricol „Alexandru Borza” din Ciumbrud si elevii de clasa a VIII-a din scolile din regiune au participat miercuri, 22 martie, la primul Innovation Day™ – eveniment educational organizat de Junior Achievement (JA) Romania.

Câți oameni lucrează în Ploiești Shopping City? ...

Curiozitatea copiilor este încurajată la Ploiești Shopping City și, în perioada 27-31 martie, aceștia vor avea ocazia să între în culisele centrului comercial. Surprizele pregătite pentru ei în cadrul „Săptămânii Porților Deschise” sunt multe. Micuții se vor putea bucura și de o plimbare prin pădurea fermecată alături de simpaticul veverițoi Rontzy,

Lansarea celei de a doua etape a proiectului ...

Asociația Creștin-Umanitară „Slujirea Vieții” și partenerii săi Colegiul Tehnic "Gheorghe Asachi", Colegiul Tehnic "Ion Holban", C.T.E.T.C "Gheorghe Mârzescu", Liceul Tehnologic de Mecatronică și Automatizări și Liceul Tehnologic Special "Vasile Pavelcu", lansează proiectul Tinerii de azi, Liderii de mâine, finanțat de Primăria Municipiului Iași.

Cartea Copiilor lansează „De ce plângem?”, cartea care ...

Editura Cartea Copiilor anunţă un nou titlu despre psihologia copiilor, “De ce plângem?” de Andreea Constantin, cu ilustraţii de Maria Constantinescu. Cartea îi ajută pe copii să înţelegă ce este plânsul, ce se întâmplă în corpul lor când plâng şi de ce le pot fi folositoare lacrimile.

Peste 150 de start-up-uri intra in incubatorul educational ...

Bucuresti, 21 martie 2017 – Peste 150 de start-up-uri create de elevi si studenti cu potential antreprenorial crescut intra in incubatorul educational de afaceri JA BizzFactory™. In cadrul acestuia, tinerii se pregatesc pentru finala nationala a JA Compania Anului 2017 – cea mai mare competitie europeana de antreprenoriat dedicata tinerilor.

Curs administrator pensiune turistica - Arad

SC Lexim Expert Management SRL cu sediul in Deva isi propune sa sustina si sa promoveze turismul romanesc atat la nivel local cat si la nivel national.

Premiu de Excelență pentru proiectul cultural

În cadrul prestigioasei Gale a Premiilor Cinematografiei organizate pe 16 martie la Palatul Ghica de către Uniunea Autorilor și Realizatorilor de Film din România, Lector Universitar Dr. Liliana Țuroiu a primit Premiul de Excelență pentru proiectul cultural "Zestrea" la împlinirea a 20 de ani de carieră artistică. Premiul i-a fost înmânat

Luarea deciziilor: intre ratiune si emotional

Participa la sesiunea de training „Luarea deciziilor: intre ratiune si emotional” organizat de CODECS!

Targ Handmade si Design de Florii si Paste ...

Te asteptam la cel mai frumos targ de Florii si Paste, For The Love of Fashion. Timp de doua zile, The Vintage Pub, devine gazda celui mai inedit targ, dedicat Floriilor si sarbatorii Pascale, creatii cu tematica, dar si cadouri altfel, unice prin compozitie, autentice prin amprenta creatorului.

Tinutele "Zestrea” by Liliana Țuroiu au impresionat prin ...

În seara zilei de 1 martie, în cadrul concertului extraordinar ”ZAMFIR+100”, pe scena Sălii Palatului a fost susținut în premieră un moment inedit, la granița dintre muzică, arta vestimentară, dans și film, în acordurile divine ale naiului Maestrului Gheorghe Zamfir. Momentul pus în scenă de Lector Universitar Dr. Liliana Țuroiu a

110 elevi din Constanța au participat la competiția ...

• Pentru finala europeană, organizată în data de 21 martie a.c., elevii constănțeni vor concura cu elevi din Belgia, Italia, Franța, Olanda, Norvegia și Marea Britanie • Cele mai bune trei echipe naționale vor particpa la Grand Finale - Sci-Tech Challenge 2017

PUBLICUL VA FI JURIUL COMPETIŢIEI ŞLAGĂRELOR, CEA DE-A ...

Bucureşti, 6 martie 2017 - Nu, nu ne luăm la revedere de la HARAP ALB, premiera-vedetă a începutului de an la Teatrul Stela Popescu! Publicul a mai cerut 3 reprezentaţii, iar Sala Mare a Palatului Naţional al Copiilor va fi, ca de fiecare dată, neîncăpătoare! O medie de 800 de copii

„Ai grijă, Petunia” — a doua carte din ...

Cea mai recentă apariţie de la editura Cartea Copiilor este „Ai grijă, Petunia” (Petunia, Beware), a doua carte din seria aventurilor simpaticei gâşte create de autorul și ilustratorul american Roger Duvoisin.

„Cadourile lui Aston”, a doua carte a Lottei ...

Editura Cartea Copiilor lansează „Cadourile lui Aston”, a doua carte scrisă şi ilustrată de Lotta Geffenblad ce îl readuce în centrul atenţiei pe micul Aston. Aniversarea lui Aston se apropie, aşa că, înainte să primească propriile cadouri, el îşi uimeşte părinţii cu nenumărate surprize.

800 de copii au ovaţionat premiera feerică HARAP ...

Bucureşti, 23 februarie 2017 – 800 de copii au ovaţionat şi scandat sâmbătă, 18 februarie, duminică, 19 februarie, dar şi la reprezentaţiile de luni şi marţi, 20 şi 21 februarie, cea mai recentă premieră a Teatrului Stela Popescu, feericul balet pentru copii “Harap Alb”, inspirat de basmul lui Creangă.

De ziua ta, Femeie - targ design ...

De ziua ta, femeie frumoasa, te invitam la eveniment, unde vei cunoaste creatori de frumos, asa cum esti si tu. Sarbatoarea ti se adreseaza tie, pentru ca vrem sa-ti aratam cat de mult te iubim.

Tinerii isi dezvolta start-up-urile inca de pe bancile ...

• Elevii si studentii dezvolta start-up-uri in cadrul JA Compania Anului – cea mai mare competitie europeana de antreprenoriat dedicata tinerilor. • Tinerii inscrisi in JA Compania Anului beneficiaza gratuit de webinarii si mentorat din partea unor profesionisti din sectorul de business.

Aventurile dragonului Sunny continua in „Cartierul Povestilor” ...

Cei mici sunt asteptati duminica, 26 februarie, incepand cu ora 11.00, la un spectacol de teatru interactiv realizat de Teatrul „Ion Creanga” cu sprijinul Ambasadei Statului Israel de la Bucuresti. Spectacolul propune o forma speciala de teatru si se desfasoara in spatii de joc miniaturale: casute colorate care, precum cartile de

"Zestrea" - o prezență remarcabilă în programul oficial ...

Sâmbătă, 18 februarie, a avut loc la Ateneo Veneto vernisajul colecției de veșmânt contemporan Zestrea, semnată de Lector Universitar Doctor Liliana Țuroiu, eveniment cultural înscris în programul oficial al renumitului Carnaval de la Veneția. Costumele, fotografiile și accesoriile ce au ca sursă de inspirație elemente ale costumului tradiţional românesc sunt expuse

Strumpfii fac echipa cu ONU, pentru o lume ...

Popularele personaje Strumpfii ii incurajeaza pe copii, tineri si adulti sa faca lumea mai fericita, mai pasnica, mai echitabila si sanatoasa, prin intermediul unei campanii lansate miercuri, 15 februarie a.c., de Natiunile Unite, UNICEF si Fundatia Natiunilor Unite.