Vrei sa faci super fotografii? Profita de reducerea de 40 si vino la cursurile de fotografie DallesGO

11 mai 2017
Autor:
Suits Advertising

Cursurile de fotografie organizate de DallesGO iti descriu universul extrem de pasionant al imaginii si al felului in care se realizeaza aceasta in mod corect si profesionist. Fotografia este un trend care a inceput sa prinda o foarte mare amploare in ultimii ani in Romania.

Daca pasiunea ta este fotografia atunci un curs de fotografie te va ajuta enorm

Pasiunea pentru fotografie te poate prinde fara sa iti dai seama si se poate transforma intr-un job la care multi viseaza in aceste momente. Fotografia este intra-adevar o pasiune costisitoare, insa, daca poti sa investesti intr-un aparat performant care te va ajuta sa iti recuperezi investia, sigur vei vrea sa incepi sa faci poze din ce in ce mai profesioniste si pasiune ta va deveni un loc de munca perfect pentru tine. Iar daca tot ai ajuns in acest stadiu in care esti pasionat si ai un aparat profesional, trebuie neaparat sa urmezi o serie de cursuri de fotografie in care sa inveti tehnici noi pe care apoi sa le aplici de fiecare data cand te apuci de fotografiat.

Urmand aceste cursuri de fotografie vei invata o multime de lucruri interesante

La cursurile de fotografie DallesGO vei afla lucruri foarte importante pentru un viitor fotograf si vei invata de la profesionistii in fotografie, arta acestui domeniu.

Ce doi profesori de aici, fotografi din generatii diferite, cu o uriasa experienta in studiul imaginii si cu portofolii impresionate te vor invata si te vor ghida prin referinte fascinante, genuri si tehnici de fotografiere la cursurile de fotografie DallesGO. Acestia vor pune accentul pe descoperirea si conturarea stilului personal al fiecaruia si te vor ajuta sa-ti descoperi cu adevarat calitatile de fotograf adevarat.

La cursurile de fotografie after work de la DallesGO iti vei exersa abilitatile si iti vei putea pune in aplicare, fara teama de a face ceva gresit, ideile si talentul intr-un context cu adevarat profesional, lucrand cu cele mai performante echipamente de iluminat existente pe piata, marca Profoto. In cadrul sesiunilor practice, vei putea intra in contact direct cu alti cursanti de la Stilism, Make-up, Hairstyling si va puteti construi impreuna un portofoliu de proiecte fotografice.

Ce beneficii vei avea daca urmezi aceste cursuri de fotografie de la DallesGO

Absolvind cursurile de fotografie, cu siguranta vei vedea altfel acest domeniu si vei putea face si edita fotografii cum n-ai mai facut-o pana acum. Pe langa acest aspect, vei fi acreditat cu o diploma care atesta ca ai absolvit cursurile de fotografie de la DallesGO, diploma cu care iti va fi mult mai usor sa te afirmi sau sa obtii anumite proiecte interesante din domeniu.

Atestarea va fi un plus pe care ceilalti fotografi nu il vor avea si clar, vei arata siguranta fata de partenerul cu care urmeaza sa incepi un proiect nou.

Cursurile de fotografie after work din Bucuresti se adreseaza tutoror persoanelor care doresc sa se initieaza sau sa se perfectioneze in arta fotografica, de la incadrarea subiectului si potrivirea timpului de expunere, pana la prelucrarea ulterioara in programare specializate pentru fotografii. Pentru mai multe informatii despre cursurile de fotografie DallesGO, accesati site-ul http://dallesgo.ro/cursuri-fotografie/, trimiteti un mail la [email protected] sau la ne puteti apela la numarul de telefon 0769.041.711.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram