Vreau permis: scoala de soferi Brasov Handra Francisc

26 mai 2015
Autor:
Zoom-Biz

Vrei permis de conducere pentru una dintre categoriile A, B, C sau E? Tot ce ai de facut este sa urmezi scoala de soferi Brasov Handra Francisc, sa fii un cursant constiincios, sa iei aminte la toate sfaturile teoretice si practice pe care le primesti, iar la final sa devii un sofer responsabil, care conduce prudent, cu respect pentru viata sa si a celorlalti participanti la trafic.

Scoala de soferi Brasov Handra Francisc si-a deschis portile acum mai bine de 15 ani

Brasovenii se pot mandri cu scoala de soferi Brasov Handra Francisc, o scoala cu renume care de mai bine de 15 ani a pregatit cu succes nici mai mult, nici mai putin de 2500 de cursanti atat din Brasov, cat si de imprejurimi. Iar toti acesti cursanti au obtinut permisul de conducere pentru categoria pentru care au optat: A, B, C sau E.

La categoria A ai de ales intre optiunile A si A2, fiind vorba despre obtinerea permisului pentru motociclete. Chiar daca tinerii sunt cei mai multi cursanti in acest caz, niciodata nu este prea tarziu sa urmezi aceste cursuri si sa-ti implinesti visul de a conduce un “motor”.

Scoala de soferi Brasov Handra Francisc categoria B, partea practica, se face cu un autovehicul Opel Astra pe care vei invata toate secretele condusului, chiar si in cazul plecarii din rampa sau de pe loc, acestea devenind o joaca de copii. Pentru categoriile C si C+E vei face practica pe un camion Iveco plus remorca atasata. In acest caz varsta minima trebuie sa fie de 21 de ani.

Indiferent de optiune, scoala de soferi Brasov Handra Francisc iti ofera atat pregatire teoretica, cat si pregatire practica, un numar suficient de ore pentru ca tu sa devii un sofer responsabil pe drumurile patriei!

Ce acte imi trebuie pentru a ma inscrie la scoala de soferi Brasov Handra Francisc?

Daca vrei sa participi la scoala de soferi Brasov Handra Francisc va trebui sa depui un dosar ce contine urmatoarele acte:

  1. In primul rand, ai nevoie de analizele medicale. Pe site-ul scoala de soferi Brasov Handra Francisc vei gasi un formular tipizat;
  2. Testul psihologic si cazierul judiciar nu pot sa lipseasca nici ele;
  3. Cartea de identitate este esentiala;
  4. Daca soliciti o noua categorie trebuie sa prezinti si o copie dupa permisul anterior.

Dosarul cu toate actele se va intocmi la scoala de soferi Brasov Handra Francisc.

Ai nevoie de mai multe detalii cu privire la obtinerea permisului auto sau vrei sa te apuci de chestionare? Intra online, pe site-ul scolii Handra Francis, si vei gasi toate informatiile si chestionarele de care ai nevoie.

Cum se realizeaza inscrierea la scoala de soferi Brasov Handra Francisc? Poti sa faci inscrierea direct la sediu, luand legatura cu scoala telefonic sau prin e-mail, sau, mai simplu, poti sa te inscrii online. In acest din urma caz beneficiezi si de o reducere frumoasa.

Daca esti elev sau student te bucuri de tarife preferentiale daca urmezi scoala de soferi Brasov Handra Francis, iar in cazul in care mai aduci cu tine cu cursant, te asteapta si in acest caz o reducere de pret.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram