Unde facem echitatie in Bucuresti? La Western Dream

24 iulie 2014
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Cand vine vara te gandesti numai la vacanta si la relaxare, chiar si dupa ce ti se termina concediul. O saptamana sau doua de pauza nu sunt niciodata suficiente pentru a-ti potoli pofta de relaxare si de distractie pentru intreaga vara. Asa ca trebuie sa profiti de timpul liber la maxim. Si de ce sa nu te relaxezi in fiecare weekend la Western Dream, noul club de echitatie din Bucuresti!

Relaxeaza-te cu niste lectii de echitatie la Western Dream

Daca vrei sa te relaxezi in natura fara sa pleci departe de Bucuresti si iti place sa inveti lucruri noi, atunci clubul de echitatie din Bucuresti Western Dream este locul perfect unde te poti distra luand lectii de calarie, fie ca esti incepator, fie ca esti avansat. Mai mult, ai la dispozitie mai multe tipuri de evenimente prin echitatie: tir cu arcul calare, acrobatii calare, natural horsemenship, sarituri peste obstacole si chiar pictura.

Tarife la Western Dream

Daca esti nou in domeniul echitatiei si ai vrea sa inveti sa conduci corect un cal de calarie, te asteptam pe site-ul primului club de echitatie in stil western din Bucuresti – Western Dream. Lectiile de calarie pentru incepatori dureaza 30 sau 45 de minute si costa 40, respectiv 60 de lei fiecare sedinta. Daca iti place si esti pasionat, fa-ti un abonament de 10 sedinte si primesti una gratis.
Pentru avansati, lectiile de echitatie costa 50 de lei (sedintele de 30 de minute) si 70 de lei (sedintele de 45 de minute).

De ce Western Dream?

Clubul de echitatie din Bucuresti Western Dream este specializat pe calaria in stil western. Acest stil de calarie a luat nastere pe continentul american, ca stil folosit de cunoscutii cowboy americani pentru muncile de la ferma (fie ca e vorba de munca pamantului sau de ghidarea cirezilor de animale). Este foarte practic, se mai foloseste la rodeo si se particularizeaza prin echipamentul deosebit (harnasament, vestimentatie etc.)

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram