Traieste visul western la clubul de echitatie Western Dream din Bucuresti

7 iulie 2014
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Fie ca sunteti pasionati de echitatie sau pur si simplu cautati un mod placut de a va petrece timpul liber in natura, cu siguranta clubul de echitatie Western Dream este solutia ideala pentru a capata experiente minunante in aer liber.

Lectii de calarit in stil western chiar in Bucuresti

Clubul de echitatie Western Dream din Bucuresti ofera lectii de calarit pentru incepatori si avansati cat si modalitati de agrement (sarituri peste obstacole, djigit, tir cu arcul calare, natural horsemenship etc.) si terapie (pentru persoanele cu dizabilitati) si chiar cursuri de pictura pe teme ecvestre. Clubul de echitatie din Bucuresti Western Dream promoveaza stilul western de calarie, imprumutat de la americani. Acest stil se particularizeaza prin practicabilitate, fiind utilizat pentru rodeo, agrement, lucru la sol, prin harnasamentul diferit si, nu in ultimul rand, prin stilul vestimentar (palarie si cizme de cow-boy, blugi, camasa etc.).

Preturi pentru lectiile de echitatie

Preturile practicate de acest club de echitatie din Bucuresti sunt variate, in functie de tipul cursurilor alese. Astfel, pentru incepatori, cursurile de 30 min costa 40 de lei, cele de 45 de minute costa 60 lei. Pentru avansati, lectiile de 30 de minute au pretul de 50 de lei, iar cele de 45 de minute – 70 de lei.

Referitor la cursurile de agrement, lectiile de sarituri peste obstacole costa 80 de lei (30 min.) sau 100 lei (45 min.), cele de djigit costa 150 de lei (45 min.), iar cele de tir cu arcul calare au pretul de 90 de lei (30 min) si 130 de lei (45 min.). Cursurile de hipoterapie costa 40 de lei (30 min) si 60 de lei (45 min.). Pentru toate acestea, la un abonament de 10 sedinte se obtine inca una gratis.

De asemenea, doritorii au posibilitatea de a asista la sedinte de natural horsemenship, in particular (150 lei) sau in grup (35 lei). Cursurile de pictura ecvestra au pretul de 35 de lei (pentru o sedinta de 60 de minute).

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram