Serie completa de cursuri de design interior in Bucuresti

31 octombrie 2016
Autor:
Suits Advertising

Cateva informatii despre seria de cursuri de design interior de la DallesGO

Domeniul designului interior este inca la inceput la noi in tara, dar DallesGO s-a gandit sa organizeze o serie de cursuri de design interior pentru ca tu sa cunosti de la inceput cat mai bine acest domeniu. Pentru a fi un designer bun trebuie sa ai o baza solida de cunostinte atat teoretice, cat si practice despre teoria stilurilor, notiuni de ergonomie si cromatica si de asemenea cunostinte despre lucrul in layere pe planuri si vederei.
Astfel, seria de cursuri de design interior de aici inseamna mai mult decat invatarea unor simple reguli si exemplificarea unor situatii de genul „asa e bine” sau „asa nu e bine”, cursurile de aici urmaresc ca tu sa te poti familiariza cat mai bine cu principiile de compunere a unei amenajari de interior si cu felul in care trebuie sa iti pui ideile in practica in spatiul respectiv.
Workshopurile ce se organizeaza la cursurile de design interior sunt alcatuite din aplicatii concrete pentru cunoasterea noilor tendinte in designul interior, precum si o serie de aplicatii care exemplifica o serie de modalitati practice de lucru ca diferite materiale si texturi. Scopul cursului de design interior este acela de a imbina intr-un mod cat mai corect esteticul cu utilul, evident, tinand intotdeauna cont de raportul dintre forma – funtionalitate – confort emotional.

La DallesGO te poti inscrie la cursurile de design interior pentru incepatori si pentru avansati

Despre cursul de design interior pentru incepatori

Cursul de design interor de aici urmareste evolutia completa a unei amenajari interioare, pornind de la materialele alese, la texturile folosite, stilurile propuse, alegerea paletei de culori si evident gandirea clientului.
Trecand de la stilurile Baroc, Rococo si Neoclasic, la stilurile locale sau cele contemporane vei cunoaste fiecare stil in parte si vei invata cum sa il modifici in stilul tau propriu.
De asemenea, vei face cunostinta cu designeri de interior celebri si cu piese de mobilier ce au ramas in istorie, vei invata care sunt pasii ce trebuie urmati intr-un proiect de design interior, pornind de la discutiile preliminare cu clientului pana la implementarea practica a proiectului. Tot aici la cursul de design interior dedicat incepatorilor vei afla cum se compune un moodboard si vei primi informatii complete despre ultimele tendinte Hi-Tech si Hand-Made, despre curentul Slow-Design si de asemenea, despre designul romanesc in contextul international.

Despre cursul de design interior pentru avansati

Aceasta etapa de la cursul de design interior de la DallesGO este dedicata celor care au deja cunostinte si studii de arhitectura sau design interior sau care detin o experienta in domeniu pe care doresc sa o perfectioneze cat mai bine.
La cursul de design interior de aici vei invata si exersa diverse tehnici de desen si proiectare, 2D si 3D, tehnici ce sunt esentiale pentru realizarea proiectelor de design interior.
La finalul cursurilor de aici vei detine nu numai cunostinte teoretice, cat si informatii practice si diverse de la relatia cu clientii pana la gasirea furnizorilor potriviti, concepul, bugetul si executia unui proiect, dar si un prim proiect de design interior cu care vei putea sa iti incepi viitoare cariera.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram